[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

De Black Friday, BRD vine cu vouchere de pana la 2000 lei pentru cei care contracteaza noi credite de consum si ipotecare

10 noiembrie 2023

BRD lansează în perioada 10 – 12 noiembrie o campanie promoțională la creditele de nevoi personale și ipotecare verzi, precum și la creditele ipotecare Habitat standard în lei pe pagina brd.ro/black-friday.

Astfel, clienții care contractează:

. un credit de nevoi personale Expresso Verde primesc un voucher de 500 lei

. un credit ipotecar Habitat Verde primesc un voucher de 2.000 lei

. un credit ipotecar Habitat în lei primesc un voucher de 1.000 lei

Oferta este valabilă pentru cererile finalizate și creditele acordate în condițiile campaniei.
Toate detaliile se regăsesc pe pagina dedicată, unde clienții pot rezerva una dintre ofertele limitate.

Creditul Expresso Verde susține clienții în achiziția atât a unor autoturisme electrice sau hibrid de tip plug-in, care generează emisii de carbon sub 50gCO2/km, cât și a unor echipamente care reduc amprenta de carbon sau îmbunătățesc eficiența energetică a unei clădiri, cum ar fi: biciclete / trotinete / motorete / scutere electrice, panouri solare / fotovoltaice, pompe de caldură, inclusiv instalații auxiliare, convectoare, unități de stocare a energiei termice și electrice produsă din surse regenerabile, ferestre tip termopan, centrale termice, inclusiv instalații auxiliare și boilere, echipamente de aer condiționat etc.

La rândul său, creditul Habitat Verde finanțează cumpărarea de locuințe verzi, certificate de RoGBC (Romanian Green Buildings Council) și care sunt încadrate în clasa de eficiență energetică A, conform Certificatului de performanță energetică a clădirii.

Locuința verde este o locuință sustenabilă, care respectă ultimele cerințe în proiectare, construcție și operare pentru a minimiza impactul pe care locuința îl are asupra mediului și, implicit, asupra locuitorilor săi. Cele mai importante aspecte ale unei locuințe verzi sunt:

. Este eficientă energetic și folosește cât mai multă energie verde (din surse regenerabile), generând un impact pozitiv nu numai asupra mediului, ci și asupra locuitorilor săi, prin costuri mai mici cu utilitățile

. Este construită din materiale sustenabile, durabile, de o calitate superioară, care vor micșora costurile pentru reparaţii, ajută la producerea unei cantităţi mai mici de deșeuri și la reducerea impactului asupra mediului de-a lungul timpului

. Calitatea aerului din interior este îmbunătățită prin soluții de ventilație și prin utilizarea vopselelor, lacurilor și adezivilor fără compuși toxici.

Durata maximă a împrumutului este de 30 de ani, iar clienții pot opta pentru o structură de dobândă fixă sau variabilă pentru întreaga perioadă de creditare, sau pentru o dobândă fixă în primii 3 ani, urmată de dobândă variabilă. Valoarea dobânzii depinde de dimensiunea avansului (mai mare sau egal cu 25% sau mai mic de 25%) și de tipul dobânzii (fixă, variabilă sau fixă o perioadă și ulterior variabilă). Astfel, de exemplu, daca un client deține un avans minim de 25% și este interesat de un credit cu dobândă fixă, poate alege între oferta cu dobândă fixă 3 ani, unde dobânda este 5,79%, fixă în primii 3 ani, urmată de IRCC + 2,25% marjă fixă sau oferta cu dobândă fixă pe toată perioada de creditare, unde dobânda este de 7,65%.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?