Danubius, lansează serviciul de plată DatecsPay care transformă casele de marcat în POS bancar. Pana la sfarsitul anului compania va lansa si propria solutie de SoftPOS.

24 noiembrie 2022

Compania are in portofoliu jumatate dintre casele de marcat operationale la cei 600.000 de comercianti din Romania.

Danubius, principalul furnizor de case de marcat din România, lansează DatecsPay, un serviciu de acceptare plăți cu cardul bancar prin dispozitive specifice, pentru toate firmele din România. „Dispozitivele de plăți și fiscale ale Datecs Ltd. se îmbină perfect pentru a oferi comercianților posibilitatea de a accepta atât numerar, cât și plăți cu cardul bancar.” – potrivit comunicatului.


Plățile rapide, fiabile și accesibile cu cardul vor deveni acum o realitate prin intermediul DatecsPay, serviciul care își propune să aducă beneficii și venituri suplimentare comercianților parteneri.

„Danubius introduce în portofoliu un produs inovator – BlueCash 50, singurul echipament fiscal, bancar și POS sub aceeași carcasă, dar și altele precum BP55 și BP5000 care, conectate cu casele de marcat Datecs existente în piață, le transformă în dispozitive de acceptare plăți cu cardul bancar.” – precizeaza compania.

De la redefinirea comportamentului financiar la nivel global și până la actualizarea reglementărilor fiscale pe plan local, totul indică o schimbare fundamentală a experienței în magazin. Iar primii pași sunt esențiali. În viziunea Danubius, beneficiile motivează și definesc evoluția.”, declară Velin Ganev, directorul general Danubius-Exim.

„Cu serviciul de plată DatecsPay, comercianții parteneri își pot crește acum afacerile prin acceptarea plăților clienților cu cardul bancar, precum și prin lipsa de costuri suplimentare de administrare. DatecsPay elimină necesitatea deschiderii unui cont nou și limitarea la o anumită bancă cu care să lucrezi.” – se mai arata in comunicat.

Dedicat tuturor tipurilor de comercianți, DatecsPay oferă tarife foarte accesibile și comisioane proporționale cu nivelul încasărilor. Toate detaliile sunt disponibile pe www.datecspay.ro. Banii sunt transferați în contul ales de utilizator în următoarea zi lucrătoare pentru toate cardurile emise în România și a doua zi lucrătoare pentru cele emise în străinătate.

Punem la dispoziția cumpărătorului noi metode accesibile de plată și îi reducem timpul de așteptare. Iar comercianților le oferim oportunitatea de a accesa următorul nivel al afacerii. În iunie 2022 am lansat BlueCash 50, echipamentul care îmbină casa de marcat cu un POS bancar și un sistem de vânzare – pentru simplificarea întregii experiențe, iar DatecsPay oferă acum partenerilor noștri posibilitatea de a încasa mult mai rapid contravaloarea produselor și serviciilor vândute, dar și oportunitatea de a câștiga bani din relația cu noi.” Velin Ganev, CEO Danubius.

Prezent la Banking 4.0, Veli Ganev a acordat un interviu NOCASH, in care a declarat – printre altele – ca pana la sfarsitul anului compania va lansa si propria solutie de SoftPOS. Vom publica acest interviu saptamana viitoare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?