[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Danubius lansează BlueCash 50, in parteneriat cu BT. Dispozitivul combina functionalitatile unui mobil pe Android, POS bancar si a unui aparat de marcat electronic fiscal.

14 iunie 2024

Danubius Exim, liderul pietei de echipamente fiscale și de plăți, în parteneriat cu Banca Transilvania, anunță lansarea produsului BlueCash 50 cu soluție de plată oferită de BT. „BlueCash 50 este un dispozitiv inovator care transformă experiența utilizatorului prin combinarea funcționalităților unui aparat mobil cu sistem de operare Android, unui POS bancar și unui aparat de marcat electronic fiscal, toate într-o singură unitate compactă.” – potrivit comunicatului.

„BlueCash 50 este conceput pentru a simplifica și eficientiza procesul de vânzare, eliminând necesitatea mai multor echipamente. Acesta este primul model din gama BlueCash și oferă o mobilitate totală, putând fi utilizat atât ca dispozitiv mobil, cât și ca unitate staționară în zona casieriei comercianților.” – precizeaza compania.


Prin gama de produse BlueCash, Danubius introduce un nou concept ce permite comercianților să acceseze o varietate de servicii, generând venituri suplimentare pentru afaceri. Practic, acest echipament devine un centru de venit pentru comerciant prin utilizarea serviciilor prezente în magazinul Danubius Store.” – a declarat Velin Ganev, Director General Danubius-Exim.

Utilizatorii pot accesa aplicații dedicate proceselor de vânzare fiscale, precum Dude for Android, dar și aplicații de intermediere servicii, precum încărcarea telefoanelor mobile sau încheierea de asigurări direct cu brokerii de asigurări și multe altele.

Principalele caracteristici ale BlueCash 50 includ: Sistem de operare Android 10, Multiple aplicații accesibile prin Danubius Store, Echipament fiscal conform cu OUG 28/1999 cu conectare la ANAF, EFT POS – aparat bancar pentru acceptarea plăților cu cardul bancar și dispozitive inteligente contactless (conectat la un cont Banca Transilvania), Cititor de cod de bare Zebra integrat (opțional), Sim Date 4G LTE și Voce, Aplicație de vânzare avizată gratuită: Dude for Android precum si Aplicație gratuită integrată cu modulul de plată și interfatată cu Dude for Android: BlueCash Design.

Lansarea în piață a echipamentului BlueCash 50 cu soluția de plată oferită deBanca Transilvania reprezintă un pas semnificativ în evoluția tehnologică a echipamentelor de vânzare, oferind comercianților o soluție completă și flexibilă pentru nevoile lor de zi cu zi. Prin integrarea serviciului de plată Banca Transilvania, BlueCash 50 asigură o experiență de plată sigură și eficientă pentru toți utilizatorii.” – a mai adaugat managerul Danubius.

___________


Danubius Exim liderul pietei de echipamente fiscale si de plati este una dintre primele companii care au pus bazele și-au consolidat piața echipamentelor fiscale, cu o experiență de peste 25 de ani. Compania are un portofoliu bogat de produse, cum ar fi POS all-in-one, mașini de numărat bani, POS Bancar, cântare electronice care pot fi conectate la aparatele de marcat, precum și soluții de vânzare și gestiune și aplicații care se adresează tuturor categoriilor de clienți și domenii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?