Creste numarul bancilor locale care permit retrageri de numerar cu mobilul

10 decembrie 2020

Dupa Banca Transilvania in aprilie si ING Bank in august, opțiunea de retragere de bani de la bancomat cu ajutorul telefonului mobil este introdusa acum si de Unicredit. Funcționalitatea a devenit disponibilă în ultimul update al aplicației, potrivit wall-street.ro.

Noul update disponibil pentru aplicația mobilă a UniCredit Bank introduce generarea de coduri „mCash”, care pot fi folosite la bancomatele băncii pentru a retrage bani fără a mai utiliza cardul fizic.


Astfel, clienții vor putea obține codul mCash din sectiunea Carduri a aplicației mobile, dar vor trebui să precizeze suma exactă pe care vor să o retragă de la ATM. Ulterior va fi generat un cod QR, ce poate fi scanat, și un cod numeric.

Codurile sunt valabile 24 de ore de la momentul inițierii în aplicație.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?