[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Credite exclusiv online pentru finantarea tratamentelor stomatologice

22 august 2018

TBI Credit, parte a TBI Bank, intră pe segmentul de creditare digitală în domeniul medical printr-un parteneriat cu clinica de stomatologie DentoCare. Clinica ofera reduceri de pana la 50% la aparatele dentare pana la sfarsitul acestei luni.

Clienţii acestei clinici vor putea să acceseze servicii stomatologice cu plata în rate prin intermediul platformei digitale de creditare TBI, începând cu luna august, cu finanţare 100% digitală oferită de TBI Credit. Procesul de creditare este exclusiv online, fără nicio vizită la bancă.

In pasul 1, clientul alege produsele dorite si le adauga in cos. Selecteaza TBI Credit la metoda de plata si completeaza campurile solicitate, inclusiv valoarea ratei si numarul de rate, intre 6 si 60.

In pasul 2, clientul intra in apel video cu un reprezentant TBI Credit pentru identificare. Clientul prezinta cartea de identitate si asteapta verificarea eligibilitatii. Pentru aceasta etapa, clientul are nevoie de un dispozitiv cu camera video si microfon. Serviciul este disponibil 24h/7.

In pasul 3, clientul primeste raspuns in 10 minute, apoi semneaza online contractul electronic.

„Parteneriatul cu DentoCare este primul pas pe care îl facem pe segmentul finanțării de servicii medicale. În prezent, majoritatea comercianţilor care folosesc platforma noastră digitală de creditare provin din industrii precum IT&C, fashion, decoraţiuni interioare, DYI sau turism”, spune Kostas Tovil, Senior Vice President al eCommerce TBI Credit. Platforma digitală de creditare oferită de TBI Credit poate fi integrată pe website-urile comercianţilor”, menţionează reprezentanţii instituţiei.

Costuri
Iata un exemplu reprezentativ de calcul.
Pentru o tranzactie in rate fixe, egale, din linia de credit cu cardul de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN SA, efectuata in baza unui ordin de debitare ȋn valoare de 5.000 lei, rambursata in 60 de rate lunare, cu o dobanda 20%, comision de analiza de 170 lei, valoarea ratei lunare de 134.99 lei, valoarea totala platibila de 8.099 lei, DAE 23.2 %, durata contractului de credit fiind de 5 ani.
Comision lunar de adminstrare card: 5 lei/luna. Prezenta oferta se aplica in cazul in care nu se efectueaza nicio alta tranzactie pana la rambursarea integrala a creditului, iar fiecare rata lunara este achitata integral de catre client/detinatorul cardului.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?