Credit Europe Bank si Altex lanseaza o noua campanie cu un numar extins de 18 rate fara dobanda si vouchere cadou

28 octombrie 2015

Credit Europe Bank este prima institutie de credit ce deschide seria campaniilor de cumparaturi pe card specifice sarbatorilor de iarna. Clientii care solicita si obtin un card de cumparaturi in rate de la Credit Europe Bank pana la 31 decembrie a.c., se vor bucura de doua vouchere cadou, fiecare in valoare de 100 de lei. Solicitarea unui CardAvantaj se face prin aplicarea in sucursalele Credit Europe Bank, in oricare dintre magazinele Altex si Media Galaxy sau on-line prin completarea formularului dedicat.

Voucherele astfel obtinute pot fi utilizate la tranzactii cu noul CardAvantaj in orice magazin Altex sau Media Galaxy si on-line pe site–urile celor doua magazine. De asemenea, noii detinatori de CardAvantaj vor beneficia si de un numar extins de 18 rate fara dobanda pentru toate cumparaturile facute in perioada campaniei.

„Venim din nou in intampinarea clientilor nostri, de data aceasta in preajma celei mai bune perioade din an pentru cumparaturi, atat in apropierea foarte indragitului Black Friday, cat si in timpul sarbatorilor de iarna. Tocmai de aceea, impreuna cu partenerul nostru strategic si consacrat Altex Romania, am creat una dintre cele mai atractive campanii ale sezonului, „Cumperi si ce vrei, si ce mai vrei”, prin care le oferim noilor posesori de CardAvantaj reduceri semnificative prin vouchere si un numar crescut de rate pentru a le usura si mai mult accesul la produsele dorite”, declara Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank Romania.

Cele doua vouchere, fiecare in valoare de 100 de lei, pot fi folosite individual pentru o tranzactie de minimum 600 de lei in perioada 22.10.2015 – 15.01.2016 (primul voucher) si 16.01.2016 – 30.04.2016 (cel de-al doilea).

De asemenea, cei care doresc un CardAvantaj nou si inregistreaza venituri din salarii sau pensii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), se pot prezenta fara documente de venit la orice sucursala a bancii, iar dupa efectuarea verificarilor necesare de catre banca in cadrul bazei de date ANAF, daca intrunesc conditiile de eligibilitate ale bancii, pot primi pe loc cardul si o limita de credit de pana la 6.000 lei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?