[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Credit Europe Bank România implementează funcția contactless în întreaga rețea de bancomate

29 februarie 2024

Credit Europe Bank continuă integrarea soluțiilor bancare digitale prin introducerea funcționalității contactless pentru toate bancomatele sale. Cu ajutorul acesteia, clienții Credit Europe Bank pot efectua tranzacții la bancomate cu o simplă atingere a cardului, telefonului, ceasului sau altui dispozitiv smart dotat cu tehnologie NFC, indiferent de banca emitentă a cardului.

„Această opțiune este ideală pentru plățile rapide și retragerile de numerar, constituind, totodată, o modalitate rapidă și convenabilă prin care clienții își pot efectua operațiunile bancare.” potrivit comunicatului.


„Credit Europe Bank oferă o experiență bancară modernă și simplificată prin intermediul bancomatelor sale. Pe lângă retragerea de numerar și interogarea soldului, care pot fi realizate facil cu ajutorul telefonului sau smartwatch-ului (cu cardul înrolat în Apple Pay, Google Pay etc.), clienții băncii se bucură de o gamă extinsă de opțiuni disponibile doar prin apropierea cardului fizic de cititorul contactless: depunerea de numerar, solicitarea unui extras de cont, în care sunt afișate ultimele 10 tranzacții ale cardului, plata ratelor pentru cardul de credit și transferuri către un alt cont.” precizeaza banca.

Suntem încântați de implementarea funcției contactless pentru bancomatele noastre, oferindu-le, astfel, clienților noștri o modalitate mai rapidă și mai convenabilă, totodată sigură, de a efectua tranzacții bancare”, a declarat Antar Turgay – Chief Retail Banking Officer al Credit Europe Bank România.

Tranzacțiile contactless la bancomate oferă numeroase avantaje de securitate, ceea ce face din acestea o opțiune convenabilă și mai sigură pentru clienți, având ca prim beneficiu reducerea contactului fizic și eliminând, astfel, riscul dispozitivelor de copiere a datelor.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?