Credit Europe Bank lanseaza in premiera o campanie cu valabilitate de 17 luni – sunt vizati bugetarii

29 august 2013

Bugetarii revin in atentia emitentilor de carduri chiar daca salariile nu au fost complet reintregite, in urma taierilor de 25%, iar acordarea tichetelor de masa, tichetelor cadou sau a celor de vacanta este inghetata din 2009 si ramane astfel si anul viitor.

Credit Europe Bank a lansat incepand cu aceasta luna un pachet de beneficii dedicat angajatilor din sistemul public care doresc sa obtina un CardAvantaj. Oferta include comision zero de administrare a cardului pentru primul an si plata in trei rate a tuturor tranzactiilor efectuate la comerciantii din afara retelei de magazine partenere, indiferent daca sunt din tara sau strainatate, din lumea reala sau din mediul online.


Categoriile de comercianti vizate sunt supermarketurile si magazinele de constructii, bricolaj si amenajari interioare. Clientii vizati de Credit Europe Bank, care pot obtine aceste beneficii, sunt angajatii din sistemul de stat, din institutii sau categorii precum: administratii financiare si primarii, transporturi (CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex etc.), sindicate, sanatate (spitale publice), educatie (scoli, licee, gradinite si alte institutii de invatamant de stat), Guvern si administratia publica centrala.

“Dupa ce, in trecut, ne-am adresat profesiilor liberale acum ne orientam si catre angajatii din sistemul public prin intermediul unei oferte flexibile, care ofera avantajul achizitiei in rate fara dobanda si la comerciantii din afara grupului de parteneri ai CardAvantaj”, a declarat Gabriela Stanciu, Head of Cards Product Management, Credit Europe Bank Romania.

Garanti Bank a fost prima institutie de credit autohtona care a lansat un pachet de produse speciale dedicate bugetarilor. Angajatii din sectorul public, care solicitau orice tip de credit, primeau o dobanda redusa cu 1 p.p. fata de cea in vigoare la momentul contractarii creditului. De asemenea, pentru orice depozit constituit, dobanda era cu 1 p.p. mai mare, indiferent de perioada pentru care a fost constituit depozitul. Cel de-al treilea beneficiu era un bonus gratuit de 50 de lei, acordat in momentul activarii cardului de credit Bonus Card.

Campania s-a derulat in perioada 11 mai – 31 decembrie 2009.In Romania Credit Europe Bank are o clientela de aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, deservita prin intermediul unei retele alcatuite din 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?