[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Credit Europe Bank lanseaza Ferrari Card – un produs de credit pentru o piata extrem de nisata

18 octombrie 2016

Fanii Ferrari isi pot procura acum un card de credit personalizat cu scuteria italiana, cu o limita de credit de pana la 50.000 lei. Cei interesati pot aplica fara documente de venit, pentru a obține o limită de credit de până la 12.000 lei, dacă veniturile sunt din salarii sau pensii raportate la ANAF. In 40 de sucursale Credit Europe Bank, după efectuarea verificarilor necesare în baza de date a ANAF, dacă sunt întrunite condițiile de eligibilitate, cardul este înmânat pe loc.

„Credit Europe Bank a fost întotdeauna în avangarda pieței cardurilor de credit din România, încercând în permanență să ofere ceva unic clienților săi. Prin intermediul noului Ferrari Card prin Credit Europe Bank continuăm această tradiție și oferim un produs creat pe baza nevoilor clienților”, a declarat dl. Engin Alaybayoglu, Vicepreședinte Credit Europe Bank România.

„Mulțumită parteneriatului cu marca de mașini sport de lux italiene, norocoșii posesori de Ferrari Card vor avea șansa să participe la cursele oficiale Ferrari Challenge sau Ferrari Racing days și să simtă același val de adrenalină ca echipa Scuderia Ferrari pe circuite renumite din jurul lumii sau să viziteze fabrica Ferrari de la Maranello. Credit Europe Bank va emite două variante de card de credit „Ferrari Card” și „Ferrari Card Platinum”.”, potrivit comunicatului de presa.

În plus față de beneficiile amintite, posesorii unui Ferrari Card Platinum au acces în peste 900 de saloane VIP Lounge sau Business Lounge din aeroporturi internaționale, inclusiv în “MasterCard Lounge” de la Aeroportul Henri Coandă din București și “Business Lounge” de la Aeroportul din Cluj-Napoca. Deținătorii unui Ferrari Card Platinum au la dispoziție, gratuit, un pachet de asigurări disponibil în decursul călătoriilor în străinătate.

Cei care doresc să aplice pentru un astfel de card de credit îl pot solicita în oricare dintre sucursalele Credit Europe Bank, prin completarea formularului online disponibil pe site-ul bancii. Cardul are taxă de emitere zero, integrează tehnologia PayPass pentru plăți contactless, are o perioadă de grație de până la 45 de zile și permite notificarea prin SMS a posesorului pentru tranzacții mai mari de 500 de RON.

Pentru limita de credit utilizata, banca percepe o dobanda de 2,33%/luna atat pentru retragerile de numerar de la orice bancomat (dobândă calculată din ziua efectuării tranzacţiei), cat si pentru tranzactiile comerciale (dobânda calculată după expirarea perioadei de graţie).

Suma minima de plata lunar pe care deținătorul cardului trebuie să o plătească până la data scadenței și este formată din următoarele: 3% din valoarea tranzacțiilor efectuate prin card, la care se adaugă integral valoarea taxelor și comisioanelor, a tuturor dobânzilor (inclusiv dobânzi penalizatoare, dacă există) și sumelor restante, precum și a descoperitului de cont neautorizat.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?