[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Credit Europe Bank extinde conceptul de plata in rate fara dobanda si pentru tranzactiile efectuate la comerciantii din strainatate

17 iunie 2010

17 iunie 2010 – Credit Europe Bank anunta ca incepand cu 15 iunie a.c., posesorii cardurilor de credit CardAvantaj beneficiaza de trei rate fara dobanda pentru orice tranzactie efectuata la comerciantii din strainatate.

In perioada 15 iunie – 30 septembrie, Credit Europe Bank ofera 3 rate oriunde in strainatate prin cardurile de credit CardAvantaj. Indiferent de valoarea tranzactiilor in afara tarii, sau de comerciantii la care au fost efectuate, detinatorii de CardAvantaj vor rambursa sumele cheltuite in strainatate in 3 RATE fara dobanda.

„Anul trecut detinatorii de CardAvantaj au cheltuit in strainatate peste 3 milioane EUR, valoarea medie a tranzactiilor fiind de circa 100 EUR. Dat fiind contextul economic ne asteptam ca in timpul concediilor de vara detinatorii de CardAvantaj sa fructifice aceasta noua oportunitate. Ei vor beneficia de 3 rate fara dobanda, bonus pentru orice fel de tranzactie efectuata in afara tarii si o perioada de gratie de pana la 45 de zile. Venim astfel in sprijinul clientilor nostri, pentru completarea bugetelor de vacanta, pentru un concediu placut, fara grija cheltuielilor neprevazute,” a declarat domnul Ömer Tetik, Prim-Vicepresedinte al Credit Europe Bank.

Acest nou avantaj, se adauga facilitatilor deja oferite de Credit Europe Bank detinatorilor cardurilor de credit CardAvantaj: tranzactii cu plata in rate fara dobanda intr-o retea de peste 9,500 de comercianti parteneri din Romania (inclusiv comercianti online), bonus pentru fiecare tranzactie, chiar si pentru retrageri de numerar, perioada de gratie de pana la 45 de zile, asistenta telefonica 24 de ore din 24.

„Ne dorim sa venim astfel in intampinarea nevoilor clientilor nostri, care doresc sa-si petreaca vacanta peste hotare. Daca  merg la shopping, viziteaza un muzeu, sau iau o cina romantica, pot plati prin CardAvantaj in 3 rate fara dobanda indiferent in ce tara se afla,”  a mai adaugat domnul Ömer Tetik.

In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330.000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 155 de ATM-uri si peste 9.500 POS-uri instalate la comercianti.

Sursa: Credit Europe Bank

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?