[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Credit Europe Bank anunta prima oferta pe card dedicata sarbatorilor de iarna

19 octombrie 2011

19 octombrie, 2011 – In asteptarea sarbatorilor de iarna, Credit Europe Bank si OKTAL lanseaza o campanie speciala: in perioada 17 octombrie 2011 – 17 ianuarie 2012, clientii oktal.ro care platesc cu Card Avantaj isi pot achita comenzile in 10 rate, fara dobanda. Infiintat in 1999, OKTAL este unul dintre primele magazine online cu profil IT&C din Romania si membru fondator al ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online).

„In cei peste 12 ani de activitate, am invatat comportamentul clientilor si ne-am deprins cu asteptarile lor. Cel mai adesea, in preajma sarbatorilor, toti isi doresc ceva nou, un cadou pentru cei apropiati ori pentru ei insisi, fie ca este vorba despre un laptop, un televizor, un telefon mobil sau un aparat electrocasnic. De cand criza loveste puternic in bugetul romanilor, cumparaturile de sfarsit de an se rezuma, de obicei, la cele necesare pentru masa de Craciun si cadouri pentru copii, astfel incat cei mari raman, de multe ori, doar cu visele.” a declarat dl. Dan Dumitrescu, director general al magazinului online OKTAL. „Pentru sarbatorile ce se apropie ne-am propus sa schimbam, aceasta paradigma si sa oferim clientilor posibilitatea de a-si achizitiona produsele dorite in 10 rate fara dobanda”.

Portofoliul de magazine online cu care Credit Europe Bank a stabilit o relatie de parteneriat se ridica la 150. Cele mai importante dintre acestea, din perspectiva volumului de business generat, sunt www.emag.ro, www.domo.ro, www.pcfun.ro si www.romstalshop.ro

OKTAL ofera o gama variata de produse, incepand cu laptopuri, tablete, computere, componente PC si periferice, pana la televizoare, telefoane mobile, aparate pentru bucatarie, aspiratoare, dispozitive audio-foto-video si diverse alte gadget-uri.

Magazinul este administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experienta de peste 15 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si unul dintre cei mai longevivi furnizori de pe piata IT din Romania. Desi specializat in vanzarea de laptopuri, OKTAL ofera si o gama variata de produse electronice si electrocasnice, precum si consultanta si servicii post-vanzare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?