Covid-19 obliga si bancile la reinventare: ING Bank lanseaza o platforma online de shopping

8 iulie 2020

DealWise este o aplicatie in care poti accesa mai multe categorii de oferte personalizate privind achizitionarea de produse si servicii de la anumiti comercianti. Vanzatorul produselor si serviciilor este comerciantul online, iar clientul va putea achizitiona aceste produse si servicii la pretul prezentat de acesta.

Momentan, printre produsele vândute pe platforma de tip marketplace se numără atât echipamente sportive şi haine, cât şi articole de îngrijire sau jucării. Unele oferte sunt disponibile direct în aplicaţie pe când în cazul altora eşti trimis direct pe site-ul retailerilor precum Zara sau Mango, potrivit ZF .


„Suntem o inovaţie a ING Bank NV. Asta înseamnă că avem în spate forţa şi stabilitatea unei bănci, dar flexibilitatea şi viteza unui start-up. Suntem primul asemenea business ING Bank NV în Romania, iar asta e de două ori un lucru bun: o dată, pentru că banii şi datele tale beneficiază de siguranţa unei bănci. Apoi, pentru că avem insighturile locale (…)“, potrivit site-ului DealWise.

Platforma ofera si facilitatea de cashback. „În caz că te întrebi, cashback-ul pe care îl primești nu e totuna cu reducerea comerciantului. Este mai degrabă o ofertă la ofertă. Va dura puțin să-ți primești banii înapoi, practic până când comerciantul îți va confirma achiziția și ne vom asigura că plănuiești să păstrezi produsul,” se mai precizeaza pe platforma.

Printre comerciantii inregistrati in platforma care ofera cashback se numara answear.ro, chicco, carturesti, BottegaVerde.ro si multi altii pe care utilizatorii ii vor gasi in aplicatia Dealwise – care est evaluata la 3,7 din 120 de review-uri.

Banca avea deja un bazar de oferte pentru clienţi, însă aceştia puteau prin intermediul seviciului doar să accese­ze o serie de reduceri şi oferte. Aici compania avea peste 100 de parteneri precum Flanco, elefant.ro, Happy Tour, Otter sau Hervis. Acum, prin platforma DealWise clientii au în continuare acces la o serie de promoţii şi dealuri, dar pot totodată si cumpăra.

DealWise este detinuta si administrata de catre ING Bank NV cu sediul in Bijlmerdreef 106, 1102 CT Amsterdam, Olanda, inregistrata la Registrul Comertului din Olanda sub numarul KvK-Nummer 33031431.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?