[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Cosmote si Alpha Bank lanseaza un card de credit de fidelitate

14 octombrie 2010

14 octombrie, 2010 – Cosmote Romania si Alpha Bank au anuntat lansarea cardului de credit de fidelitate Cosmote Alpha MasterCard. Noul produs ofera clientilor un discount din partea Cosmote de 3% din valoarea facturii de servicii platita cu noul card de credit si 3% reducere pentru telefoanele si accesoriile cumparate cu acest card de credit din magazinele Cosmote.

Pentru toate cumparaturile realizate cu cardul de credit in alte magazine decat magazinele Cosmote, clientii vor primi de la Alpha Bank 1% din valoarea fiecarei tranzactii. Toate cele trei beneficii de loialitate mentionate vor aparea pe facturile aferente contractelor de abonament incheiate cu Cosmote (facturile de servicii), valoarea acestora reducandu-se corespunzator.

In plus, posesorii noilor carduri beneficiaza de o reducere de 18 euro la primul produs cumparat din reteaua magazinelor Cosmote si Germanos.

“Am lucrat indeaproape cu Alpha Bank pentru a crea un nou program de fidelitate, oferind abonatilor Cosmote o gama larga de beneficii. Aceasta initiativa vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri, in contextul unui mediu economic dificil si al scaderii puterii de consum” a spus Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote Romania.

Cardul este emis sub licenta MasterCard si poate fi folosit pentru retrageri de numerar, plati la comercianti si plati pe Internet. Produsul se adreseaza persoanelor fizice care detin un abonament Cosmote, indiferent de vechimea in retea.  

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?