Cosmote Romania intra pe piata platilor mobile

28 ianuarie 2014

Cosmote Romania a lansat aplicatia Cosmote Recharge, care ofera posibilitatea de a reincarca un numar de telefon preplatit, folosind un smartphone. Plata se face prin intermediul unui card bancar, de debit sau credit.

Aplicatia nu necesita crearea unui cont, iar reincarcarea se realizeaza rapid, prin introducerea in aplicatie a numarului de telefon Cosmote care urmeaza a fi reincarcarat si a sumei dorite (intre 5 si 100 de euro), potrivit unui comunicat emis de companie.

„Prin lansarea aplicatiei Cosmote Recharge, le oferim clientilor nostri o optiune noua si convenabila de reincarcare: o mama poate sa reincarce contul prepaid al copilului sau, fiul care lucreaza in strainatate sau in alt oras din Romania poate efectua o reincarcare a creditului pentru tatal sau”, a spus Olaf Lausen, chief of staff & business development director pentru Cosmote si Romtelecom.

„Fiecare numar al Cartelei Cosmote sau Frog reincarcat prin intermediul aplicatei Recharge va primi un bonus de 50 minute si 50 de SMS-uri in retea. Mai mult, numerele reincarcate prin aplicatie pana la data de 15 februarie 2014 vor primi ca bonus aditional 500 de minute in retea, iar cele reincarcate pana la data de 6 februarie primesc, in plus, si acces gratuit la aplicatia RadarMe powered by Cosmote, valabil 1 luna de la momentul reincarcarii”, se mai arata in comunicatul de presa al companiei.

Aplicatia este disponibila in versiuni pentru sistemele de operare Android si iOS.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
42 votes · 42 answers
Voteaza
NoCash