Conferinta internationala fintech – Banking 4.0 si-a stabilit componenta Advisory Board. Premierele evenimentului.

1 august 2019

Programata pentru 25 si 26 noiembrie la Athenee Palace Hilton in Bucuresti, cea de-a doua editie a conferintei internationale Banking 4.0 si-a stabilit prioritatile in cadrul primei intalniri a Advisory Board-ului.

Cele mai multe dintre acestea sunt premiere pentru evenimentele din aceasta categorie de business – fintech.


Intrucat conferinta vizeaza tehnologiile emergente care vor schimba fata industriei financiar-bancare (AI, biometrics, blockchain, machine learning, Robotic Process Automation), acest lucru se va vedea inca de la inregistrarea participantilor, cand va fi folosita tehnologia „face recognition”. Va fi pentru prima oara in Romania cand participantii la un eveniment de business se vor autentifica prin recunoastere faciala.

De asemenea, cele mai recente studii au aratat ca in procesul de transformare digitala, achizitionarea de talente este un subiect cel putin la fel de important precum securitatea cibernetica. In acest context, evenimentul va introduce – tot in premiera – o sectiune de HR.

Nu in ultimul rand, pentru ca din 14 septembrie a.c. vor intra in vigoare noile reglementari privind Directiva europeana a serviciilor de plata (PSD2), in cadrul evenimentului va fi organizat un hackaton care va invita participantii sa testeze API-urile lansate de bancile din Romania – o noua premiera, pentru a testa astfel eficienta acestora si a obtine noi modele de business si o mai buna experienta de utilizare pentru clienti.

„Ne dorim sa plasam Banking 4.0 pe harta evenimentelor regionale dedicate tendintelor fintech, cu impact major in randul expertilor din domeniul financiar-bancar. De aceea, fata de prima editie am dublat totul: numarul de zile alocate dezbaterilor, spatiile destinate expozantilor, audienta – atat ca tari participante cat si ca numar de companii prezente. Pe durata celor 2 zile intense de dezbateri, prezentari, expozitie si hackaton, ne asteptam la 500 de participanti din cel putin 18 de tari. Avem o viziune clara asupra a ceea ce avem de facut si un Advisory Board puternic, care ne va fi aproape pentru a reusi in aceasta misiune.”, a declarat Sergiu Cone, organizatorul Banking 4.0.

Din Advisory Board-ul Conferintei Banking 4.0 fac parte Rodica Tuchila – ARB, Catalin Cretu – Visa, Florin Ilie – ING, Mihai Ivascu – Modex, Mukul Pal – Alphablock si Utku Ogrendil – Wirecard. Mai multe detalii despre componenta Advisory Board-ului conferintei Banking 4.0 gasiti aici.

In acest moment, au fost deja negociate primele cinci parteneriate comerciale si se afla in plina desfasurare campania de early bird, pentru achizitionarea de bilete.

Teaser-ul conferintei

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
46 votes · 46 answers
Voteaza
NoCash