[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Comenzi online finalizate cu plata in numerar la terminalele ZebraPay – campanie de 3 luni fara comision

7 februarie 2012

7 februarie, 2012 – In Romania, aproximativ 75% dintre cumparatorii pe Internet evita sa plateasca cu cardul si prefera achitarea comenzilor si serviciilor prin transfer bancar sau plata ramburs, potrivit statisticilor Netopia. Pentru clientii proprii, compania a introdus posibilitatea incasarii in numerar a comenzilor online, prin intermediul terminalelor ZebraPay.

Practic, dupa ce clientul a initiat o comanda online, selecteaza optiunea de achitare la terminalele ZebraPay si primeste un cod de identificare. Cu acest cod, clientul se prezinta la terminal si plateste in numerar, moment in care tranzactia online este confirmata.

“In lipsa comisioanelor de tranzactionare, aceasta modalitate de incasare devine una avantajoasa pentru comercianti, care pot testa astfel gradul de raspuns al clientilor la plata in numerar”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA mobilPay.

Compania a introdus aceasta metoda de plata cu numerar prin terminalele ZebraPay in octombrie anul trecut. Acum, Netopia mobilPay anunta o noua campanie de promovare a tranzactiilor online. Astfel, pentru 3 luni de la activarea serviciului, comerciantii vor beneficia de comision 0% la incasarile in numerar, prin terminalele ZebraPay. Perioada de inscriere in promotie este 1 februarie -1 mai 2012.

Reprezentantul companiei apreciaza ca, la finalul perioadei de inscriere in campanie, aproximativ 150 de comercianti vor avea inclusa in oferta lor si plata cu numerar la terminalele ZebraPay, alaturi de alte metode de incasare procesate de mobilPay: SMS, card, apel voce sau transfer bancar.

ZebraPay dispune de o retea de terminale de plata de tip self-service, amplasate in peste 550 de locatii, in principalele orase din intreaga tara printre care amintim: Bacau, Braila, Bucuresti, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Targu-Jiu si Timisoara. De asemenea, terminalele de plata ZebraPay pot fi gasite in hypermarketurile Billa, Cora, Real, Kaufland, Metro Cash&Carry, benzinariile Rompetrol, Diverta dar si in magazine de proximitate, piete, spitale sau universitati.

ZebraPay, companie infiintata in anul 2009, ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona direct de la terminalele sale de plata: credit pentru cartele de telefonie mobila prin reincarcare directa (Cosmote, Orange și Vodafone), abonamente de presa (pentru publicatiile Mediafax Group, Medien Holding si Adevarul Holding), bilete de calatorie cu autocarul in parteneriat cu Bileteria, software (Bitdefender), jocuri (ComputerGames), muzica (Cat Music), cupoane de reducere (Newpon), cartele pentru convorbiri internationale (Nobel), PIN-uri pentru plati online (Paysafecard), viniete pentru Romania si Ungaria.

Netopia mobilPay este lider pe piata din Romania in ceea ce priveste microplatile cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card. Peste 1.500 de comercianti online proceseaza tranzactiile prin intermediul mobilPay.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?