Coletaria.ro tripleaza numarul de puncte pick-up in 2021 si intra in orasele mici

24 martie 2021

Coletăria.ro accelerează dezvoltarea rețelei de puncte pick-up în România, ca răspuns la cererea în creștere de locații de proximitate de unde clienții magazinelor online partenere își pot ridica produsele comandate.

În prezent, rețeaua de puncte pick-up a Coletăria.ro numără 250 de locații în România, cu un ritm lunar de creștere de peste 30 de puncte pick-up de la începutul anului.

Pentru anul în curs, ne propunem să ajungem la o rețea de 600 – 800 de puncte pick-up. Atingerea acestui obiectiv depinde, într-o mare măsură, de situația sanitară, de măsurile impuse de autorități etc., referitoare la pandemia de COVID-19. În prezent, rețeaua de puncte pick-up ale Coletăria.ro are o acoperire națională în toate orașele reședință de județ și suntem bine reprezentați în orașele cu peste 30.000 de locuitori”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

Obiectivul Coletăria.ro vizează, în primul rând, consolidarea prezenței în orașele mari și,  ulterior, extinderea rețelei în localități cu peste 20.000 de locuitori.

Adopția serviciilor de livrare alternativă se află pe un trend pozitiv în România – rata de adopție în rândul clienților pentru livrare la puncte pick-up se situează între 20% – 30% din totalul coletelor livrate și continuă să crească, pe măsură ce, tot mai mulți utilizatori descoperă avantajele în materie de costuri și flexibilitate.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?