Clujenii de la Cyscale vor colabora cu BCR pe zona de smart & secure banking

3 august 2020

Cyscale, start-up care ajută companiile in procesul de migrare în cloud, isi propune sa devina cea mai mare companie de Cloud Security din Europa. Pana acum, compania a obtinut o finantare de 200.000 euro si a finalizat cu succes programul de accelerare BCR-InnovX, primind titlul de ”Best Technology Startup 2020″.

La BCR ni s-a deschis o ușă la care noi n-am fi îndrăznit să batem atât de devreme în evoluția companiei noastre. Urmează să colaborăm cu cei de la BCR și să oferim clienților nostrii beneficii atât pentru Smart Banking, dar mai ales pentru Secure Banking,” a declarat pentru start-up.ro Ovidiu Cical, co-fondator Cyscale.


Cyscale urmează să aplice la un grant european pentru a continua dezvoltarea produsului. Apoi, când platforma va fi suficient de ”matură”, planul este ca aceasta să fi lansată ”dincolo de Europa, la nivel global”.

Deocamdata, echipa se concentrează pe dezvoltarea unei mase mari de clienți, pentru a rafina produsul, dar speră și la o investiție la final de an, fiind în discuții ”cu multe fonduri din Europa”.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?