Clientii UPC Romania isi pot plati facturile prin intermediul Garanti Bank: la ATM, filialele bancii sau prin internet banking

29 ianuarie 2016

Garanti Bank a semnat un parteneriat cu UPC Romania in urma caruia clientii operatorului de cablu, atat persoane fizice cat si companii, au posibilitatea de a plati facturile de televiziune, internet si telefonie si prin intermediul Garanti Bank: ATM, filialele bancii, Internet Banking.

“Eforturile noastre se concentreaza pe a eficientiza timpul si a face viata de zi cu zi mai usoara tuturor celor care intra in contact cu produsele si serviciile noastre inovatoare. Astfel, acest parteneriat este in linie cu strategia noastra si va aduce multiple beneficii tuturor clientilor UPC Romania, care vor sa efectueze operatiuni bancare rapide”, a declarat Onur Ozdemir – Transaction Banking Manager Garanti Bank.

“Am dezvoltat de-a lungul timpului o gamă largă de metode alternative de plată a facturilor în beneficiul clienţilor noştri. Iniţiativele noastre vizează întotdeauna o experienţă extraordinară pentru clienţi, iar noul parteneriat cu Garanti Bank vine să susţină o dată în plus preocuparea noastră de a pune la dispoziţia clienţilor cele mai sigure, rapide şi simple modalităţi de a-şi achita facturile”, declară Anca Ghimpeţeanu, Billing & Collection Director, UPC România.

Garanti Bank are peste 300 de bancomate inteligente si 84 de sucursale la nivel national.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash