Clienții unei platforme de tranzactionare pot cumpăra Bitcoin, Ethereum, EGLD si alte 60 de criptomonede cu numerar (lei) din peste 11.000 de locații din România

27 ianuarie 2023

Tradesilvania.com, platforma premium de investiții în bunuri digitale, lansează un nou mod de acces la piață crypto printr-un parteneriat cu rețeaua “un-doi Centru de plăți”. Prin această nouă colaborare, utilizatorii Tradesilvania vor putea accesa oricare dintre cele peste 11.000 de puncte de plată “un-doi Centru de plăți” în vederea alimentării contului de tranzacționare cu lei.

Tradesilvania.com se alătură astfel suitei de furnizori și bănci care acceptă operațiuni prin rețeaua “un-doi Centru de plăți”, procesul fiind direct în lei, moneda suportată de platformă pentru achiziția bunurilor digitale din 2018, de la înființare.

Prin parteneriatul cu “un-doi Centru de plăți”, compania oferă acces la domeniul investițiilor digitale și clienților nebancarizați din România în continuarea demersului său de creștere a accesibilității și nivelului educației investiționale în rândul participantilor la această piață.

„Compania Tradesilvania devine astfel cea mai extinsă și accesibilă platformă de investiții în active digitale din România și estimează o creștere a adopției și în 2023, suplimentar celor 40% dintre români care dețin sau au deținut criptomonede, conform studiului companiei realizat alături de IPSOS în 2022.” – potrivit comunicatului.

Parteneriatul aduce bunurile digitale și tranzacțiile cu Bitcoin, Ethereum, EGLD și alte 61 de monede virtuale, mai aproape de publicul român. „Spațiile de plată “un-doi Centru de plăți” sunt amplasate în toată țara, iar clienții vor putea să își alimenteze contul de tranzacționare instant cu aceeași ușurință cu care își achită facturile.” precizeaza compania.

„Acest parteneriat cu «un-doi Centru de plăți» ne permite să oferim utilizatorilor noștri o modalitate rapidă și convenabilă de a-și alimenta conturile de tranzacționare. Acest lucru se aliniază perfect cu misiunea noastră de a face tranzacționarea crypto accesibilă tuturor tipurilor de investitori”, a declarat Ciprian Dobrescu, CEO Tradesilvania.

“În această perioadă, mai mult ca niciodată, companiile caută soluții inovatoare care să optimizeze și să simplifice experiența clienților cu plățile sau depunerile de numerar. Ne bucurăm să oferim utilizatorilor platformei Tradesilvania posibilitatea de alimentare a contului în numerar prin intermediul rețelei de peste 11.000 de magazine partenere «un-doi Centru de plăți»de pe întreg teritoriul României. În același timp, parteneriatul cu Tradesilvania este o dovadă în plus a angajamentului nostru continuu față de magazinele noastre partenere, de a continua dezvoltarea portofoliului de servicii existente: plățile de facturi sau roviniete, asigurări, servicii preplătite de telefonie mobilă, bilete de loterie”, a adăugat Călin Chira, CEO “un-doi Centru de plăți”.

Investitorii care își propun achiziționarea de monede digitale în aceasta perioada, o pot face utilizând platforma și metodele diverse de alimentare prin transfer bancar în lei și euro, alimentare cu cardul, sau la automatele de plăți, inclusiv prin parteneriatul nou lansat.

Retragerile din platformă pot fi efectuate cu aceeași ușurință în lei și euro, prin transfer către un cont bancar propriu, deschis în România sau Spațiul Economic European.

____________

Platforma premium de investiții Tradesilvania.com este prezentă în România de peste patru ani, în Cluj-Napoca și București și oferă acces 24/7 la 64 de criptomonede, servicii OTC (Over the Counter), servicii de asset management, custodie și infrastructură financiară blockchain pentru persoane fizice, companii și instituții.

“un-doi Centru de plăți” este o soluție lansată de Mobile Distribution, companie prezentă pe piață din 1997. Astăzi, un-doi Centru de plăți este o soluție completă de plată atât offline, cât și online, care facilitează plățile de facturi către toți furnizorii importanți de utilități naționali, regionali sau chiar locali, dar și serviciile de încărcare prepay, asigurări, viniete sau plata de taxe.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?