Clientii Orange Money isi vor autoriza platile online direct din aplicatie, fara introducerea codurilor primite prin SMS

29 octombrie 2020

Incepand cu luna noiembrie, clientii Orange Money Romania isi vor putea autoriza platile online cu cardul Orange Money direct din aplicatie, fara sa fie nevoie de introducerea codurilor de autentificare 3D Secure primite prin SMS.

„Este o metoda mai sigura si mai rapida de a face tranzactii online,” spune compania.


„Pentru o perioada limitata de timp, pana te vei obisnui cu noua modalitate de autentificare, vei avea optiunea de a folosi varianta 3D Secure prin SMS,” mai precizeaza compania.

Tot ce are de facut clientul Orange Money in vederea autentificarii este ca, de pe site-ul comerciantului, sa selecteze butonul „Trimis SMS”.

Potrivit celui mai recent comunicat Orange, numărul clienților care au ales pentru operațiuni financiare Orange Money a continuat  să crească cu 60% în T3 2020 comparativ cu T3 2019 ajungând la 245.000 de utilizatori.

De asemenea, față de T3 2019, s-a dublat numărul de tranzacții cu cardurile de debit Orange Money, la peste 500.000.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?