[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Clientii companii ai Unicredit Bank Romania pot opta pentru achizitia la pachet a unui POS si casa de marcat, cu 20% reducere si program de gestiune inclus

24 iunie 2020

Soluțiile de semnătură digitală și respectiv conectare POS cu casa de marcat sunt oferite clienților  în cadrul parteneriatului pe care UniCredit Bank îl are cu Trans Sped, furnizor de certificate digitale calificate cu chei criptografice păstrate în cloud de pe piața autohtonă.

Banca ofera antreprenorilor posibilitatea ca atunci când achiziționează POS-uri de la bancă să opteze și pentru una din casele de marcat și/sau program de gestiune oferite de partenerii băncii, POS-ul și casa de marcat fiind automat legate.


„Clienții pot beneficia, în acest fel, de eficiență sporită, de simplificarea activității de gestiune și scăderea riscului de eroare și, totodată, de suport în relația cu autoritățile, fișierele XML care trebuie transmise lunar autorității fiscale fiind pregătite automat.”, potrivit comunicatului.

Clienții UniCredit Bank beneficiază de 20% reducere din prețul standard al pachetelor oferite de partenerii băncii pentru case de marcat și/sau software de gestiune.

În perioada 23 iunie – 30 septembrie 2020, UniCredit Bank desfășoară o campanie de promovare a trei soluții digitale pentru companii: semnatura electronică calificată, soluția pentru conectarea POS cu casa de marcat cu sistem de gestiune, și soluția de e-commerce.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?