Clientii CEC Bank pot face plati prin telefon

24 octombrie 2013

CEC Bank anunta lansarea TeleCEC, serviciu de “phonebanking” dedicat persoanelor fizice. Apeland acest serviciu, clientii pot face plati intrabancare si interbancare in lei catre conturile proprii sau ale altor titulari, plati in lei catre Trezoreria Statului, precum si plati facturi catre furnizorii de utilitati. Prin telefon, clientii CEC Bank mai pot constitui si lichida depozite sau efectua operatiuni de schimb valutar, la curs ferm.

Serviciul TeleCEC este accesibil tuturor clientilor CEC Bank care au semnat un contract in acest sens si care detin un cont curent in lei deschis la banca. Pentru accesarea serviciului, clientii trebuie sa comunice telefonic un cod de autorizare generat de dispozitivul de autentificare alocat de banca (digipass sau token sub forma de card bancar) si sa cunoasca raspunsurile la intrebarile de securitate.

Serviciul (taxabil in regim normal, in functie de furnizorul de telefonie), este disponibil pentru clienti de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 – 19.00.

“Prin lansarea serviciului TeleCEC, CEC Bank face un nou pas inainte pe segmentul serviciilor bancare derulate prin canale alternative. Avantajele oferite clientilor sunt mai mult decat evidente: economie de timp, accesibilitate, disponibilitate si, nu in ultimul rand, costuri minime – tranzactii intrabancare gratuite si comisioane in cazul transferurilor interbancare reduse cu 30%”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash