Clientii care au cont BCR si ING vor putea sa isi vada conturile intr-o singura aplicatie, „probabil din octombrie”

10 septembrie 2020

Clienții BCR vor putea agrega conturile ING Bank în aplicația George (BCR), cel mai probabil în luna octombrie, a declarat Marian Ignat, head of retail distribution – BCR, în cadrul conferinței Future Banking 2020 potrivit wall-street.ro.

Vrem să oferim clienților posibilitatea de a-și agrega conturile, iar în octombrie, probabil, conturile ING vor putea să fie agregate în aplicația George. ING va fi una dintre băncile în cazul cărora va putea fi realizată agregarea conturilor. Lucrăm la procesul de agregare a conturilor însă nu toate băncile sunt deschise la o colaborare în acest sens”, spune Marian Ignat.

Potrivit acestuia, BCR are în prezent aproximativ 30.000 de clienți noi activi pe lună, in aplicatia George, iar până la finalul anului cifra ar putea să se dubleze.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?