Clientii BRD persoane fizice pot sa-si deschida online conturi de PFA

8 aprilie 2020

BRD permite clienţilor persoane fizice care au şi activitate de persoană fizică autorizată (PFA) să deschidă un cont bancar fără să se deplaseze la sucursalele băncii.

„Aliniindu-se prevederilor OUG 30/2020, astfel cum a fost modificată prin OUG 32/2020 privind indemnizaţiile de şomaj tehnic pentru Persoanele Fizice Autorizate, BRD a implementat un proces de deschidere la distanţă a unui cont pentru clienţii săi persoane fizice care au şi activitate de persoană fizică autorizată şi sunt vizaţi de respectivele măsuri, pentru ca aceştia să nu se mai deplaseze la bancă“, a transmis BRD.

Persoanele fizice autorizate care vor să beneficieze de indemnizația de șomaj tehnic trebuie să depună până la 10 aprilie mai multe acte, inclusiv un extras de cont de PFA. BRD face acum posibilă deschiderea acestor conturi PFA de la distanță pentru persoanele fizice, prin completarea unui formular online, dupa care vor fi contactati de functionarii bancii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Catalin Cretu – general manager Visa pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta

„Suntem in top 3 european pentru adoptia platilor digitale in transportul public, dupa Marea Britanie si Polonia, si in top 10 mondial in penetrarea tehnologiei contactless in general.”

Afla aici rezultatele romanilor in adoptia platilor electronice.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?