Clientii BRD isi pot inrola cardurile Visa in Google Pay, de astazi

26 octombrie 2021

BRD anunta ca, incepand de astazi, clientii bancii isi pot inrola cardurile Visa in Google Pay. Banca spune ca „adăugarea cardului tău BRD Visa în Google Pay prin aplicația de Mobile Banking YOU BRD durează doar câteva momente”.

Concret, sunt cativa pasi de urmat. Mai intai, clientul trebuie sa-si actualizeze aplicația YOU BRD pentru a putea să-si înroleze cardul în Google Pay imediat ce intra în aplicație.


In pasul urmator, clientul poate adauga mai multe carduri oricând din ‘Dashboard’, apăsând butonul ‘Adaugă în Google Pay’.

Clientul va alege cardul pe care dorește să îl înroleze în Google Pay și apasă ‘Activează’

Ulterior, banca va confirma imediat activarea cardului. Din acel moment, clientul poate face plati cu telefonul mobil.

Alternativ, înrolarea cardului se poate face si din aplicația Google Pay. „Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația Google Pay din Play Store, să introduci datele cardului tău BRD, să accepți Termeni și Condiții și să urmezi instrucțiunile pentru a finaliza înrolarea cardului,” precizeaza banca.

De asemenea, „îți poți înrola cardul din meniul dedicat Google Services, opțiune valabilă inclusiv pentru cardurile BRD Business”. Pașii de configurare pot să difere în funcție de producătorul dispozitivului tău, mai precizeaza BRD.

Adauga comentariu

Noutăți
Nocash
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?