Clientii BCR primesc premii in bani daca aduc noi clienti

18 octombrie 2013

Lansata in iunie 2006 de Finansbank pentru CardFinans Avantaj, metoda continua sa fie un important canal de promovare in strategia de marketing a emitentilor. BCR a lansat, recent, Programul “Recomanda un prieten” care se adreseaza clientilor BCR detinatori de carduri de credit. Dupa obtinerea cardului de cumparaturi, atat noul detinator de card cat si cel ce l-a recomandat vor beneficia de un bonus in valoare de 50 lei.

“Recomandarea poate fi facuta foarte simplu prin completarea formularului de recomandare de pe www.bcr.ro, sectiunea Carduri sau printr-un apel telefonic la Info BCR.”, a precizat Bianca Ionita, Sef Departament Emitere Carduri BCR.

In plus fata de bonusul de 50 RON, in perioada 1 Octombrie – 31 Decembrie 2013 banca ofera prietenilor recomandati premii, prin tragere la sorti, in valoare de peste 14.000 Euro dupa cum urmeaza: 100 de vouchere Flanco in valoare de 500 lei / voucher si 3 vouchere Perfect Tour in valoare de 1.000 EUR / voucher.

Toti posesorii de card de credit BCR pot face recomandari si pot beneficia de avantajele campaniei, indiferent de tipul de card detinut. Clientilor noi, BCR le pune la dispozitie 3 tipuri de carduri de credit: Powercard Standard, Powercard Contactless si Powercard Gold.

„Alaturi de bonusul garantat si premiile atragatoare, clientii pot beneficia oricand de avantajele cardului de credit BCR: plata in rate cu dobanda 0% la comerciantii parteneri – o facilitate preferata de utilizatorii de carduri, datorita faptului ca nu exista costuri in utilizarea acestei optiuni de plata. Totodata, detinatorii de carduri BCR beneficiaza de reduceri suplimentare la achizitia de bunuri si servicii in locatiile partenere“, a adaugat Bianca Ionita.

Practica folosirii clientelei proprii ca forta de vanzare a fost lansata inca din iunie 2006 pe piata romaneasca de catre FinansBank, actuala Credit Europe. Promotia „Prin CardFinans Avantaj fiecare prieten iti aduce un bonus” avea un mecanism asemanator: orice posesor de CardFinans Avantaj care apela gratuit un Tel Verde si oferea informatii despre potentiali clienti ce puteau obtine acest card, primea un bonus in functie de numarul de carduri acordate acestora si un superbonus pentru minim 11 carduri acordate in perioada campaniei.

„Numarul de apeluri primite inca din primele zile ne-a demonstrat potentialul pe care il poate avea aceasta campanie in randul posesorilor de card de aceea dupa o perioada de proba in care am dorit sa testam impactul acesteia, am decis sa continuam campania, intensificand modalitatile de promovare.”, declara in 2006 Flavia Branga, Vicepresedinte Adjunct – Departamentul Carduri & Canale Alternative de Distributie, Finansbank (Romania) S.A.

Se pare ca metoda de a folosi proprii clienti pentru a atrage noi clienti nu si-a pierdut din potential dupa trecerea anilor, si continua sa fie un canal de promovare eficient folosit acum si de BCR in strategia de marketing.

Bianca Ionita s-a alaturat echipei BCR in 2012, anterior facand parte din departamentul de carduri al Credit Europe, institutie care a lansat, in premiera pe piata romaneasca, si cumparaturile cu plata in rate si dobanda zero, cu bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash