[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Clientii BCR fac – in medie – 2,5 tranzactii pe luna in farmacii

5 iulie 2011

5 iulie 2011 – Clientii BCR fac in medie 2,5 tranzactii cu cardul pe luna in farmacii, iar valoarea medie pe tranzactie este de 71 de lei. Pentru imbunatatirea gradului de tranzactionare pe acest segment, BCR si reteaua de farmacii Sensiblu acorda clientilor un bonus de pana la 6% din valoarea cumparaturilor in perioada 1 iulie -30 august 2011. Mai mult, platind cu cardul de credit de la BCR cumparaturile pot fi achitate in trei rate egale, fara dobanda.

“Lantul de farmacii Sensiblu este unul dintre cei mai importanti parteneri ai nostri. Sunt printre primii care au instalat POS-urile noastre contactless si care au acceptat plata in rate egale, fara dobanda, cu cardul de credit BCR. Impreuna ne-am hotarat sa oferim clientilor comuni si cel mai avantajos sistem de loialitate, si le dam bonus pana la 6% din valoarea cumparaturilor”, a declarat Bogdan Gogioman, Sef Departament Carduri BCR.

“Inovatia a fost motorul dezvoltarii Sensiblu si ne preocupam in continuare sa fim cu un pas inaintea asteptarilor clientilor nostri. Parteneriatul cu BCR sta si el sub semnul inovatiei: mai intai POS-uri contacless si acum beneficii suplimentare pentru clientii nostri posesori de carduri BCR”, a declarat Dan Nicolescu, Marketing Director Sensiblu.

“Clientii BCR fac in medie 2,5 tranzactii cu cardul pe luna in farmacii, iar valoarea medie pe tranzactie este de 71 de lei. Ceea ce inseamna ca daca aleg sa faca cumparaturile cu cardul de credit BCR in farmaciile Sensiblu, aproape 2 luni iau gratis produsele de de care au nevoie”, a incheitat Gogioman.

Pentru platile efectuate cu un card de debit BCR primesti inapoi 3% din valoarea cumparaturilor, 6% daca achiti cu un card de credit BCR. In plus, la Sensiblu ai pana la 3 rate cu 0% dobanda la plata cu orice card de credit BCR. De asemenea, o parte din farmaciile Sensiblu au instalate POS-uri care permit plata contaless a cumparaturilor pana intr-o suta de lei.

Prezenta pe piata de peste 10 ani, Sensiblu are in prezent cea mai mare retea din Romania, formata din 269 de farmacii deschise in 61 de orase.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?