Clienti cu bancher personal, o noua tendinta? Raiffeisen lanseaza o aplicație care asigura legatura audio-video la distanta intre clienti si responsabilii bancari dedicati. RaiConnect va deveni „canalul preferat de comunicare” spune banca.

28 iunie 2021

La inceputul acestei luni, Raiffeisen Bank a dat startul pentru contactarea efectiva a clientilor Premium Persoane Fizice si a celor IMM si inrolarea lor in noua platforma RaiConnect. „In prezent cateva sute de clienti beneficiaza de bancher personal prin aceasta platforma noua, iar banca colecteaza opiniile in timp real, pentru a imbunatati functionalitatile acesteia,” precizeaza banca.

Raiffeisen Bank anunta ca a lansat in faza pilot o noua platforma de comunicare si interactiune cu IMM-urile si cu clientii sai Premium Persoane Fizice – RaiConnect. „Este vorba de o aplicație care asigura legatura audio-video la distanta intre clienti si responsabilii bancari dedicati. Lansarea acestei platforme este un pas important spre un model de business centrat pe consilierea de la distanta a clientilor, rapida si facila,” potrivit comunicatului.

Ma bucur ca am reusit sa implementam acest nou model de comunicare cu clientii, prin RaiConnect. In aceasta prima faza avem o echipa de 9 bancheri dedicati clientilor IMM si 10 bancheri dedicati clientilor Premium, colegi entuziasti si experimentati din toate regiunile tarii care contacteaza clientii si ii familiarizeaza cu acest serviciu de consultanta la distanta, cu scopul de a aduce banca mai aproape de ei si de nevoile lor. Inceputul este promitator si suntem receptivi la toate opiniile pe care le primim, atat de la colegi, cat si de la clienti, pentru a le integra si a face din RaiConnect canalul preferat de comunicare al clientilor nostri,” a spus Vladimir Kalinov, vicepresedinte Retail la Raiffeisen Bank.

Platforma RaiConnect ajuta clientii sa-si gestioneze mai usor si mai rapid situatia financiara si portofoliul de produse si servicii bancare. 

Raiffeisen Bank Romania are peste 20 de ani de activitate pe piata bancara din Romania si peste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.800 de angajati, aproximativ 300 de agentii in toata tara, 720 de ATM-uri, 393 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 24.500 de POS-uri.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?