[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Clientii Bancii Transilvania isi pot plati facturile direct din aplicatia de wallet (BT Pay)

2 noiembrie 2021

Banca Transilvania continua sa construiasca superapp-ul BT Pay si sa adauge noi functionalitati. Cea mai recenta este posibilitatea de a plati facturile de utilitati, direct din aplicatia de wallet.

„Ai acces la peste 380 de furnizori, primesti notificari cand facturile sunt scadente si vezi istoricul platilor,” precizeaza banca.

Facilitatea vine cu trei abonamente: gratuit – platesti pana la 4 facturi, Facturi plus – platesti pana la 8 facturi cu 5 lei/luna si Facturi nelimitate – cu 15 lei/luna.

Furnizorii (energie electrica, gaze naturale, TV/internet, asigurari, salubrizare, apa canalizare, intretinere, etc.) pot fi importati in BT Pay din aplicatia Pago.

Utilizatorii BT Pay identificati ca fiind clienti ai bancii in baza numarului de telefon din evidentele bancii si a datei de nastere si care au minim un card BT inrolat in aplicatie, pot adauga in BT Pay si carduri non BT. Momentan, nu se pot plati facturile cu carduri non-BT, din aplicatia BT Pay, insa banca lucreaza pentru a oferi si aceasta facilitate.

Deocamdata, ulterior inrolarii cardului non-BT in BT Pay, utilizatorul are posibilitatea de a accesa optiunea Open Banking, care ii permite timp de 90 de zile vizualizarea unor informatii financiare de la alte institutii financiare la care are deschise conturi. Ulterior acestei perioade, utilizatorul poate reautoriza accesarea datelor pe o perioada similara.

___________

Ce altceva poti face cu aplicatia BT Pay?

Trimiti bani catre cine doresti sau poti solicita sa ti se trimita bani cand ai nevoie. Tot ce trebuie sa stii pentru transfer este numarul de telefon al persoanei catre care/de la care este transferul de bani;

Poti transfera bani intre conturile cardurilor tale BT;

Poti vedea istoricul tranzactiilor cardurilor cuprinse in BT Pay si cati bani mai ai pe cardul BT. Daca ai si card de credit BT, poti afla inclusiv sumele lunare de plata si cate puncte de loialitate STAR ai acumulate, pentru a le folosi ulterior la alte cumparaturi. Totul, in timp real;

Primesti in exclusivitate oferte ale partenerilor STAR si ale BT;

BT Pay integreaza HealthKit pentru a-ti oferi oferte personalizate in functie de numarul de pasi facuti, dar numai daca tu oferi acces acestei functionalitati.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?