[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Citibank Romania va da banii inapoi clientilor nemultumiti

21 mai 2012

Citibank Romania marcheza 200 de ani de experienta globala prin lansarea unui beneficiu unic pe piata bancara locala. Astfel, persoanele fizice, clienti ai Citibank Romania, vor primi inapoi contravaloarea comisioanelor platite in mod direct catre banca, daca nu sunt multumiti de produsele bancii. Beneficiul se aplica creditelor de nevoi personale, cardurilor de credit si conturilor curente, oferind clientilor posibilitatea de a evalua produsele bancii pe o perioada de pana la sase luni, in funcţie de tipul de produs.

In cazul in care pe parcursul acestei perioade clientul nu este pe deplin mulţumit de produsul sau serviciul contractat, acesta poate incheia colaborarea, fiindu-i rambursata valoarea comisioanelor platite bancii pentru furnizarea respectivului produs sau serviciu. Astfel, in cazul in care, in termen de 30 de zile, clientul este nemulţumit de creditul de nevoi personale si decide ca nu mai doreste imprumutul, banca nu va incasa dobanda calculata si comisionul de rambursare anticipata de 1%, conditionat de rambursarea integrala a sumei contractate.

In ceea ce priveste cardurile de credit Citi, banca ramburseaza comisionul anual de administrare in cazul in care detinatorul de card decide, in termen de 60 de zile de la contractare, ca produsul nu corespunde nevoilor sau asteptarilor sale.

De asemenea, referitor la produsul de cont curent All Inclusive, in situatia in care clientul doreste sa inchida contul in maxim sase luni de la data deschiderii, banca ii va rambursa toate comisioanele unice lunare in valoare de 30 de lei platite pana la momentul respectiv.

“Ne dorim sa consolidam increderea clientilor nostri, asigurandu-i de faptul ca vor primi solutii financiare responsabile si transparente precum si o calitate ireprosabila a serviciilor de fiecare data cand aleg Citibank. Satisfactia garantată este un concept unic pe piata bancara din Romania, reprezentand una dintre initiativele prin care ne-am propus sa ne sprijinim clientii sa-si transforme ambitiile in realizari”, a declarat Kumar Ramachandran, Director departament persoane fizice, Citibank Romania.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?