[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Citibank Romania si-a marit de 10 ori portofoliul de carduri de credit in ultimii doi ani

31 martie 2011

31 martie, 2011 – Facilitatile oferite de Citibank Romania posesorilor de carduri de credit au facut ca portofoliul de carduri de credit al bancii sa creasca de 10 ori in ultimii doi ani. Cele mai recente facilitati vizeaza alaturarea bancii la reteaua globala Citibank World Privileges, care permite detinatorilor de carduri de credit Citi sa obtina recompense de pana la 50% la achizitionarea de produse si servicii de la mii de firme partenere din 30 de tari. Din cele 4.183 oferte disponibile astazi, 89 sunt din partea companiilor romanesti.

Accesul la reteaua internationala de privilegii ofera detinatorilor de card posibilitatea de a beneficia la scara globala de avantajele deja existente in reteaua locala Citi Partner.

„Clientii cauta intotdeauna sa ofere valoare banilor cheltuiti. Noi depunem eforturi continue de a oferi aceasta valoare clientilor din Romania prin intermediul unor beneficii precum recompense procentuale din sumele cheltuite la cumparaturile zilnice, reduceri la comerciantii parteneri, acces gratuit la muzee. Cu ocazia lansarii Citibank World Privileges, valorificam prezenta noastra globala pentru a oferi clientilor din Romania aceleasi privilegii de care se bucura cei din alte parti ale lumii”, a spus Adrian Vlase, Directorul Diviziei Carduri la Citibank Romania.

Detinatorii de Citi Credit Card pot obtine detalii despre ofertele actualizate zilnic la adresa http://www.citiworldprivileges.com/.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?