[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Citibank lanseaza o noua aplicatie de internet banking pentru tranzactii prin smartphone

26 aprilie 2011

26 aprilie, 2011 – Citi Mobile este o noua aplicatie de Internet banking adaptata pentru smartphone-uri, ce permite clientilor sa isi acceseze contul de Citibank Online si sa efectueze tranzactii utilizand conturile personale.  Autentificarea se realizeaza utilizand ID-ul si parola deja inregistrate pentru contul de Citibank Online, nefiind necesara o autentificare/inregistrare suplimentara pentru a accesa aplicatia Citi Mobile.

Aplicatia poate fi descarcata pentru smartphones Apple, Blackberry, Android si Nokia si este utilizabila in toate retelele telefonice, nefiind necesara o cartela SIM dedicata. Pentru utilizatorii iPhone, aplicatia va fi disponibila in Apple iTunes Store, iar pentru utilizatorii Blackberry, Nokia si Android, aplicatia poate fi instalata prin expedierea unui SMS cu textul „citi mobile” la numarul 1724.

Utilizand Citi Mobile, clientii pot efectua plati si transferuri in lei, euro sau dolari intre conturile curente deschise la Citibank Romania si in lei catre conturi curente deschise la alte banci. De asemenea, clientii Citibank Romania au posibilitatea de a plati facturi, de a verifica situatia conturilor sau istoricul tranzactiilor. In plus, utilizatorii pot localiza cele mai apropiate ATM-uri si agentii Citibank Romania, prin intermediul optiunii Localizeaza ATM/agentie.

Prima aplicatie de Internet banking pentru smart phone-uri a fost lansata de Unicredit Tiriac Bank in 15 februarie 2011.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?