[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Citibank a incheiat un nou parteneriat cu o retea de terminale nebancare pentru extinderea retelei de distributie

7 mai 2012

7 mai, 2012 – Citibank Romania isi extinde reteaua de distributie cu 500 de locatii prin intermediul noilor parteneriate cu Credit Europe Bank, Euronet si Rompay, oferind astfel clientilor o diversificare a modalitatilor de a-si efectua operatiunile bancare zilnice.

Prin intermediul retelelor de ATM-uri Credit Europe Bank si Euronet, clientii Citibank Romania au posibilitatea de a retrage numerar prin intermediul cardului de debit, in aceleasi conditii ca la bancomatele Citi, fara niciun comision aplicabil.

In plus, cu ajutorul terminalelor Rompay si Depomatelor Euronet, clientii pot efectua plati ale ratelor la creditele de nevoi personale sau ale sumelor datorate pentru utilizarea cardurilor de credit.

Celelalte modalitati disponibile pentru plata creditului sunt: transfer bancar din contul curent deschis la Citibank, prin intermediul Citibank Online, CitiMobile sau CitiPhone precum si din conturile curente deschise la oricare alta banca.

Depunerile de numerar se pot efectua in oricare locatie Citibank, la oricare ATM Citibank cu facilitatea de depunere de numerar, la 1.600 de puncte de lucru ale Postei Romane precum si la oricare dintre cele 6.500 de locatii PayPoint de pe teritoriul tarii.

“In ritmul societaţii actuale, clienţii sunt in permanenta in cautarea unor modalitati confortabile de a efectua tranzacţiile bancare zilnice, fara a fi nevoiti sa faca un drum la banca si fara a fi constransi de programul de lucru al sucursalelor. Pentru a veni in intampinarea acestei nevoi, Citibank Romania ofera servicii bancare oriunde si oricand prin intermediul CitiPhone Banking, Citibank Online si CitiMobile. Complementar acestora, am incheiat trei noi parteneriate pentru a diversifica si a extinde locaţiile in care clientii pot efectua tranzactii cu numerar 24/7”, a declarat Gabriela Simion, Director Business Development şi Customer Experience, Citibank România.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?