[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

CFR Calatori anunta ca abonamentele cu plata se emit exclusiv in format digital, de la 1 ianuarie 2024

8 ianuarie 2024

Începând cu data de 1 ianuarie 2024 abonamentele cu plată (lunare, săptămânale, lunare valabile 5, 10, 15 zile ) se vor emite  numai în format digital, fie pe card de transport, fie sub formă de cod QR dinamic asociat unui telefon mobil, potrivit unui comunicat CFR Calatori.

Abonamentul de călătorie este legitimația de călătorie recomandată pentru cei care călătoresc frecvent într-o anumită perioadă de timp, cu până la 50% reducere. Se emite numai pentru călătoria la clasa a 2-a si poate fi eliberat pentru călătoria începând cu orice zi a lunii, cu o anticipaţie de 30 zile.

Permite efectuarea unui număr de călătorii în perioada de  valabilitate cu trenuri în circulație la rangul de tren stabilit sau de rang inferior, fără obligativitatea rezervării locului în cazul utilizării trenurilor cu regim obligatoriu de rezervare, cu excepția călătoriei cu bicicleta nepliabilă în vagoane speciale de biciclete, caz în care este obligatorie achitarea tarifului de rezervare a locului.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?