Cetelem da startul promotiilor pe card in vacanta de vara cu un cashback garantat de 5%. Sunt exceptate de la promotie tranzactiile in rate fixe.

8 iunie 2021

In perioada 01 iunie – 31 august 2021, BNP Paribas Personal Finance S.A. – Sucursala Bucuresti deruleaza o campanie prin care clientii primesc garantat 5% in bani inapoi pe card (in limita a 200 lei in fiecare luna a promotiei) din valoarea tranzactiilor efectuate.

La promoţie poate participa orice titular de card de credit emis de Organizator care efectueaza cumparaturi la comercianti sau pe internet cu cardurile participante la promotie (cu exceptia tranzactiilor in rate fixe) la comerciantii specializati in vanzarea de pachete turistice, bilete de avion, servicii de inchiriere masini.


Tranzactiile pot fi efectuate fie in agentiile de turism, fie direct la compania aeriana, hotelul sau agentia de inchiere auto pe care clientul le alege iar decontarea lor se realizeaza in aplicatia de gestiune a contractelor de card de credit acordate, pana la data de 9 a fiecarei luni (inclusiv), urmatoare celei in care a fost efectuata tranzactia.

Chiar daca a efectuat o tranzactie eligibila, posesorul cardului de credit nu poate participa la promotie in situatia in care cardul este inchis sau blocat la momentul acordarii premiului, potrivit regulamentului campaniei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Constantin Rotariu – cofondator & COO Bitcoin Romania

In prezent, fiind o piata cu o volatilitate foarte mare, cu multi traderi sezonieri care incearca sa profite de aceasta volatilitate, volumul a crescut mult. Sunt zeci de milioane de euro pe luna tranzactionati prin Bitcoin Romania, pe toate produsele noastre, pe platforma online si prin ATM-uri. S-a dovedit ca bitcoin este un activ de stocare pe termen lung iar cei care au facut profitul cel mai mare sunt cei care au avut rabdare, de la trei ani in sus.

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?