certSIGN si Samsung lanseaza o aplicatie ce permite semnarea documentelor la distanta si criptarea convorbirilor mobile

30 septembrie 2019

Samsung şi certSIGN lansează soluţia integrată de mobilitate şi securitate #gomobile, concepută pentru a asigura nevoile de mobilitate siguranţă a datelor, eficientizare şi digitalizare ale unei companii, indiferent de domeniul de activitate.

Soluţia integrează dispozitive mobile Samsung (precum Samsung Galaxy Note 10, Samsung Tab S6, Samsung Tab Active Active Pro) de ultimă generaţie care au preinstalate platforma de securitate Samsung Knox, cu soluţiile paperless ale certSIGN: semnătura electronică la distanţă, serviciul de arhivare electronică şi aplicaţia de securizare a convorbirilor mobile şi a mesajelor text – Trust4Mobile.

Aplicația poate fi folosită pe orice telefon cu sistemele de operare iOS sau Android și permite semnarea documentelor PDF. Practic, actele sunt semnate cu un certificat digital emis în avans și autorizarea semnării se face prin introducerea unui cod primit prin SMS în momentul în care se inițiază comanda de semnare. Astfel, certificatul este emis și stocat în infrastructura certSIGN, fără a fi nevoie de un token permanent în posesia titularului.

Destinată comunicărilor securizate între terminale mobile, aplicaţia dispune si de o interfaţă intuitivă şi permite apeluri şi mesaje criptate, criptarea şi decriptarea de fişiere şi realizarea de conferinţe ad-hoc.

Soluția integrată #gomobile urmează să fie prezentată la evenimentul de tehnologie GoTech World, care va avea loc pe 2 și 3 octombrie 2019 la Romexpo, în București.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash