certSIGN si Samsung lanseaza o aplicatie ce permite semnarea documentelor la distanta si criptarea convorbirilor mobile

30 septembrie 2019

Samsung şi certSIGN lansează soluţia integrată de mobilitate şi securitate #gomobile, concepută pentru a asigura nevoile de mobilitate siguranţă a datelor, eficientizare şi digitalizare ale unei companii, indiferent de domeniul de activitate.

Soluţia integrează dispozitive mobile Samsung (precum Samsung Galaxy Note 10, Samsung Tab S6, Samsung Tab Active Active Pro) de ultimă generaţie care au preinstalate platforma de securitate Samsung Knox, cu soluţiile paperless ale certSIGN: semnătura electronică la distanţă, serviciul de arhivare electronică şi aplicaţia de securizare a convorbirilor mobile şi a mesajelor text – Trust4Mobile.


Aplicația poate fi folosită pe orice telefon cu sistemele de operare iOS sau Android și permite semnarea documentelor PDF. Practic, actele sunt semnate cu un certificat digital emis în avans și autorizarea semnării se face prin introducerea unui cod primit prin SMS în momentul în care se inițiază comanda de semnare. Astfel, certificatul este emis și stocat în infrastructura certSIGN, fără a fi nevoie de un token permanent în posesia titularului.

Destinată comunicărilor securizate între terminale mobile, aplicaţia dispune si de o interfaţă intuitivă şi permite apeluri şi mesaje criptate, criptarea şi decriptarea de fişiere şi realizarea de conferinţe ad-hoc.

Soluția integrată #gomobile urmează să fie prezentată la evenimentul de tehnologie GoTech World, care va avea loc pe 2 și 3 octombrie 2019 la Romexpo, în București.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?