CertSign anunta extinderea valabilitatii certificatelor calificate pana la 3 ani, preturi mai mici si livrare gratuita

24 noiembrie 2017

Regulamentul eIDAS permite o flexibilitate mai mare privind folosirea certificatelor calificate și a semnăturii electronice, dar oferă și garanția că valoarea legală a documentelor semnate electronic este recunoscută în orice stat membru UE.

Ca urmare a măsurilor de securitate ridicate implementate și a rigurozității procesului de identificare a clienților, elemente auditate strict pentru a demonstra conformitatea cu Regulamentul European eIDAS (Regulamentul nr. 910/2014), certSIGN vine in întâmpinarea utilizatorilor de semnături electronice cu trei noi avantaje :


• Valabilitate a certificatului digital de până la 3 ani
• Prețuri mai mici la achiziția și reînnoirea certificatului digital
• Livrare gratuită pe întreg teritoriul României

Compania anunta ca  se poate opta pentru o valabilitate a certificatului de 1 an, 2 ani sau 3 ani.

„Certificatele emise de certSIGN sunt recunoscute implicit în toate sistemele de operare și browserele Internet. Pentru crearea de semnături electronice cu valoare legală, compatibile cu toate sistemele instituțiilor publice sau private care solicită utilizarea unui astfel de certificat, certSIGN emite certificate calificate recunoscute atât în Romania, cât și în toate statele membre ale Uniunii Europene.”, potrivit comunicatului de presa.

certSIGN furnizează servicii de încredere în conformitate cu cerințele eIDAS: certificate digitale calificate pentru crearea semnăturilor electronice, certificate digitale calificate pentru crearea sigiliilor electronice și servicii de marcare temporală calificată.

Sursa: certSIGN

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?