CertSign anunta extinderea valabilitatii certificatelor calificate pana la 3 ani, preturi mai mici si livrare gratuita

24 noiembrie 2017

Regulamentul eIDAS permite o flexibilitate mai mare privind folosirea certificatelor calificate și a semnăturii electronice, dar oferă și garanția că valoarea legală a documentelor semnate electronic este recunoscută în orice stat membru UE.

Ca urmare a măsurilor de securitate ridicate implementate și a rigurozității procesului de identificare a clienților, elemente auditate strict pentru a demonstra conformitatea cu Regulamentul European eIDAS (Regulamentul nr. 910/2014), certSIGN vine in întâmpinarea utilizatorilor de semnături electronice cu trei noi avantaje :

• Valabilitate a certificatului digital de până la 3 ani
• Prețuri mai mici la achiziția și reînnoirea certificatului digital
• Livrare gratuită pe întreg teritoriul României

Compania anunta ca  se poate opta pentru o valabilitate a certificatului de 1 an, 2 ani sau 3 ani.

„Certificatele emise de certSIGN sunt recunoscute implicit în toate sistemele de operare și browserele Internet. Pentru crearea de semnături electronice cu valoare legală, compatibile cu toate sistemele instituțiilor publice sau private care solicită utilizarea unui astfel de certificat, certSIGN emite certificate calificate recunoscute atât în Romania, cât și în toate statele membre ale Uniunii Europene.”, potrivit comunicatului de presa.

certSIGN furnizează servicii de încredere în conformitate cu cerințele eIDAS: certificate digitale calificate pentru crearea semnăturilor electronice, certificate digitale calificate pentru crearea sigiliilor electronice și servicii de marcare temporală calificată.

Sursa: certSIGN

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash