Cel mai mare eveniment de eCommerce din Romania dedicat platformei Magento are loc pe 26 si 27 septembrie, la Bucuresti

17 septembrie 2019

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de eCommerce bazate pe platforma Magento, organizează, în premieră, Meet Magento România 2019, cel mai mare eveniment de eCommerce din România pentru platforma Magento.

„Evenimentul, aflat la a VI-a ediție, face parte din cea mai mare serie de conferințe de eCommerce din întreaga lume, ce are loc anual, în 26 de țări.”, potriviti comunicatului de presa.

Ediția din România a conferinței Meet Magento se va desfășura anul acesta pe 26 și 27 septembrie, la București, la Sheraton Bucharest Hotel. Până anul acesta, evenimentul avea loc în Cluj-Napoca.

„Conferințele Meet Magento oferă acces către comunitățile regionale din spatele industriei eCommerce, făcând legătura între comercianți, furnizori de servicii, lideri de opinie și dezvoltatori Magento din cadrul agențiilor specializate.”, precizeaza compania.

„Sunt încântat să fac parte din cea de-a șasea ediție a Meet Magento România, un eveniment care reunește ecosistemul Magento românesc. Echipa de la Blugento, care organizează acest eveniment, a alcătuit o agendă excelentă, ce acoperă cele mai interesante subiecte din jurul Magento și din sfera comerțului online în general”, spune Ben Marks, Evangelist Magento în cadrul Adobe.

„Aducem în București cea mai mare conferință de eCommerce pentru platforma Magento, din dorința de a reuni într-un număr cât mai mare cei mai buni specialiști din eCommerce-ul românesc și împreună să găsim soluții la cele mai importante probleme ale industriei și să arătăm cât de simplu este acum să începi un businesss în online sau să îl extinzi pe cel existent”, spune Vlad Stănescu, CTO Blugento.

În cadrul evenimentului, vor urca pe scenă 19 speakeri români și internaționali, care vor prezenta cele mai noi informații și tendințe din eCommerce și vor vorbi despre ecosistemul online,  platforma Magento și online marketing.

Ediția din acest an a evenimentului Meet Magento România se axează, în principal, pe două direcții:

Una de business, dedicată comercianților și furnizorilor de servicii de eCommerce, în cadrul căreia vor fi dezbătute noile strategii de marketing online;

Alta mult mai tehnică, dedicată developperilor Magento, și axată pe subiecte ca PWA (Progressive Web App), AI & Bigdata și Microservice.

Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluții de ecommerce bazate pe platforma Magento, cea mai populară platformă de comerț electronic din întreaga lume. Blugento are în prezent peste 300 de clienți şi oferă o gamă completă de servicii de ecommerce, necesare succesului unui magazin online: infrastructură tehnică, hosting, update-uri de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO și alte servicii conexe comerțului online.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
46 votes · 46 answers
Voteaza
NoCash