Cei peste 750.000 de utilizatori BT Pay pot face donatii direct din aplicatie

1 mai 2020

Banca Transilvania anunta lansarea optiunii donatii in BT Pay. Utilizatorii aplicatiei pot face donatii prin telefon pentru unul dintre ONG-urile cu care BT colaboreaza in prezent. Noua versiune a aplicatiei este disponibila gradual incepand de azi, iar utilizatorii vor vedea in App Store si Google Play informarea cu privire la actualizari.

Pentru a facilita alegerea destinatarului donatiei, BT Pay prezinta detalii despre cauza sustinuta de fiecare ONG in parte si care este scopul donatiei.


Doritorii acceseaza butonului „Sustine ONG-urile si doneaza” din homescreen-ul aplicatiei, alege un ONG si transfera de pe cardul de debit, intre 5 si 4.000 de lei. Comisionul este zero.

Clientii BT pot face donatii si spre alta organizatie, fundatie sau asociatie care ajuta in lupta contra pandemiei, in afara de cele prezentate acum in BT Pay, caz in care donatia – transferul de bani prin BT Pay – se face pe baza IBAN-ului ONG-ului respectiv.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?