CEC Bank va lansa Apple Pay, in curand

4 martie 2020

CEC Bank, banca romaneasca cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din tara noastra, anunta ca va lansa in curand Apple Pay, „o solutie care transforma platile mobile oferind usurinta in utilizare, securitate si confidentialitate”.

„Platile prin Apple Pay vor fi disponibile in curand, pentru clientii CEC Bank posesori de carduri de debit sau de credit.”, precizeaza institutia.


Anuntul vine la putin timp dupa ce banca a lansat propria solutie de wallet – CEC Pay, disponibila pentru clientii utilizatorii ai sistemului de operare Android.
Tot in luna ianuarie, CEC Bank a lansat si serviciul Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil intre carduri bancare, dezvoltat pe platformele organizatiilor de carduri. Serviciul poate fi accesat prin aplicatia dedicata Card2Card Transfer, sub forma unui portofel digital, disponibila atat pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cat si pentru telefoanele cu iOS.

CEC Bank este banca romaneasca cu cea mai lunga traditie. Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent peste 2 milioane de clienti si cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash