CEC Bank tinteste companiile nou infiintate cu o serie de gratuitati timp de un an

30 august 2017

CEC Bank anunta lansarea Pachetului Start-Up IMM, destinat persoanelor juridice care se incadreaza in categoria start-up si sunt infiintate de mai putin de 12 luni de la data solicitarii pachetului.

Pe durata celor patru luni de campanie (1 septembrie – 31 decembrie, 2017), banca propune gratuitate – timp de 12 luni de la achizitionarea pachetului – pentru incasarile in lei decontate in sistem interbancar si pentru serviciul de mobile banking.

De asemenea, banca ofera gratuitate si la administrarea pachetului de servicii, care contine un cont curent in lei, un card de debit Business Mastercard, serviciul Internet Banking CEConline si serviciul Info SMS.

Aceste facilitati se adauga celor deja existente, pentru clientii care detin pachet operational IMM standard, care vizeaza comision zero pentru deschiderea contului curent si pentru emiterea contului de card Mastercard Business, precum si pentru incasarile in lei decontate in sistem intrabancar. Gratuitatea intervine si in cazul platilor in sistem intrabancar in lei/valuta. si

Institutia mai ofera comisioane reduse cu 50% fata de unitatile bancii pentru platile in sistem interbancar in lei/valuta, dispuse prin intermediul serviciului Internet Banking si Mobile Banking.

„Prin lansarea campaniei promotionale la Pachetul Start-Up IMM ne dorim sa venim in intampinarea clientilor IMM aflati la inceput de drum cu produse si servicii cheie pentru administrarea afacerii, concentrate intr-un pachet operational simplu, accesibil, modern, oferit la costuri minime. Mai mult, avand in vedere parteneriatul incheiat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat pentru programul Start-Up Nation, acest pachet completeaza oferta bancii de credite punte destinate acoperirii cheltuielilor eligibile aferente planurilor de afaceri”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte – Director General CEC Bank.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?