CEC Bank si BCR vor sa ia contul de plati online al CNAIR

29 iunie 2020

CEC Bank și BCR au depus oferte pentru a furniza către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) de servicii de plată online a rovinietei și a taxei de pod de la Cernavodă prin portalul www.erovinieta.ro.

Cu o durată de 4 ani, contractul a fost estimat la 1,81 milioane de lei, fără TVA, potrivit profit.ro.

Valoarea sumelor tranzacționate prin intermediul portalului și a aplicației eTarife a fost estimată la cel mult 2,2 milioane de lei lunar, inclusiv TVA, aferentă unui număr de 8.800 de tranzacții.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?