[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

CEC Bank oferă clienților posibilitatea de a retrage numerar de la ATM/MFM pe baza unui cod QR. „Poți trimite codul și altcuiva care să retragă banii de la unul dintre echipamentele băncii.”

16 ianuarie 2024

CEC Bank anunță că oferă posibilitatea de a retrage numerar fără card de la ATM/MFM prin generarea unui cod QR din aplicația de Mobile Banking – CEC app. 

CEC Bank continuă procesul de modernizare și digitalizare, dezvoltând noi funcționalități în cadrul aplicației de Mobile Banking – CEC app. Retragerea de numerar fără cardul bancar de la ATM/MFM se face prin generarea din CEC app a unui cod QR (cod de retragere). Retragerile de numerar se pot face atât din conturile curente standard cât și din conturile de card. Acțiunea presupune parcurgerea unor pași în MB, urmată de scanarea codului QR la un echipament ATM/MFM din reteaua CEC Bank. Această nouă funcționalitate simplifică relația clienților cu banca, asigurând fluxuri rapide, economie de timp și procesare rapidă. Pe lângă faptul că ai acces la banii tăi fără utilizarea cardului din plasticul tradițional, poți trimite codul QR și altcuiva care să retragă banii de la unul din echipamentele Băncii”, a declarat Mugur Podaru, Director Direcția Operațiuni la Distanță, CEC Bank.

Pentru a putea beneficia de această nouă facilitate, clienții trebuie să își instaleze cea mai recentă versiune a aplicației de Mobile Banking, disponibilă în magazinele virtuale (Magazin Play, App Store, AppGallery) și să urmeze pașii de mai jos.

I. Generarea codului QR de retragere numerar din CEC app

II. Utilizarea codului la ATM/MFM 

Pas 1. Apeși butonul OK/Enter de la tastatura fizică 

Pas 2. Alegi meniul retragere numerar cu cod QR 

Pas 3. Selectezi limba 

Pas 4. Selectezi modul de utilizare cod (scanare sau manual) 

Pas 5. Introduci și confirmi suma pentru care a fost generat codul 

Pas 6. Scanezi codul QR sau introduci codul numeric 

Pas 7. Retragi banii din ATM/MFM și chitanța eliberată 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?