[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

CEC Bank extinde posibilitatea emiterii cardurilor virtuale pentru toate cardurile de debit, direct din aplicația de Mobile Banking

16 octombrie 2023

CEC Bank a lansat o nouă funcționalitate în cadrul aplicației de Mobile Banking – CEC app prin care „clienții pot să-și emită singuri, fără costuri și drumuri la bancă, carduri virtuale pentru toate tipurile de card de debit” – potrivit comunicatului.  

„Dacă deții un card fizic principal activ, îți poți emite cardul virtual direct din Mobile Banking – CEC App și îl poți folosi imediat. Cardul virtual este activ încă de la început, nu mai trebuie să mergi la bancă sau la bancomat.” – mai precizeaza banca. 


Continuăm procesul de modernizare a CEC Bank și extindem posibilitatea emiterii de carduri virtuale către toate produsele de card de debit existente în portofoliul băncii. Astfel, CEC Bank devine și mai prietenoasă cu mediul  după ce anul trecut am început emiterea primului card virtual pentru produsul Visa Multicurrency iar de la începutul anului banca noastră emite carduri din plastic reciclat/ cu elemente biodegradabile”, a declarat Cristian Tudorancea, Director Carduri în cadrul CEC Bank. 

Cardul virtual poate fi folosit pentru plăți la POS, după înrolarea cardului într-o aplicație de plăți (Google Wallet sau Apple Pay), plăți online, folosind datele cardului disponibile în aplicație dar si pentru retrageri de numerar contactless de la ATM-urile și MFM-urile CEC Bank dar și de la echipamentele altor bănci care permit acest tip de operațiune contactless. 

Cardurile virtuale pot fi utilizate și pentru plăți direct de pe telefon, prin portofelele Apple sau Google (Apple Pay / Google Pay), ceasuri sau brățări smart (Fitbit Pay, Garmin Pay). Clienții trebuie doar să deschidă Magazin Play (Android), App Store (iOS) sau Huawei AppGallery, să acceseze „CEC Bank Mobile Banking” și să selecteze opțiunea „Actualizează”! 

____________

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru al anului 2023.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?