CEC Bank extinde la nivel national parteneriatul cu SelfPay pentru plata taxei de pasaport, in numerar sau prin card

8 septembrie 2020

Taxa de pașaport poate fi plătită din luna septembrie prin intermediul celor peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, amplasate in peste 1.000 de localitati din tara, grație unui parteneriat cu CEC Bank, fără niciun comision suplimentar pentru consumatori, potrivit unui comunicat.

„Pentru plata taxei de pașaport la Stațiile de Plată SelfPay nu se percep comisioane suplimentare, iar plățile sunt înregistrate în timp real, indiferent de locația în care se efectuează plata,” precizeaza compania.

Cuantumul taxei este de 258 lei de lei în cazul pașapoartelor electronice pentru adulți, respectiv 234 de lei în cazul pașapoartelor pentru copii sau 96 de lei în cazul pașapoartelor simple, temporare. Taxa poate fi plătită în continuare și în cele peste 1.000 de unități CEC Bank.

„Am demarat cu un proiect pilot, prin care taxa de pașaport s-a putut plăti prin Stațiile  de Plată SelfPay din unitățile CEC Bank din Plaza Romania și Park Lake, unde există și Servicii pașapoarte. Având în vedere impactul pozitiv în rândul clienților, am extins parteneriatul cu SelfPay la nivel național. Noua metodă de plată răspunde astfel cerințelor clienților, care vor servicii rapide și moderne,” a declarat Cristian Nae, Director, Direcția de Administrare a Rețelei Teritoriale, CEC Bank.

“Extinderea serviciului de plată a taxei de pașaport, la cele peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, este un pas firesc după implementarea cu succes a plății taxei de pașaport la Stațiile de Plată, amplasate în agențiile CEC Bank din centrele comerciale Park Lake și Plaza România. Ne bucurăm că prin lansarea acestui serviciu, împreună cu CEC Bank, participăm la procesul de digitalizare a serviciilor publice. Punem la dispoziția tuturor cetățenilor României, o modalitate de plată simplă și sigură, care le permite să rămână în siguranță, limitând expunerea în spații publice și, totodată, îi ajută să câștige timp pentru alte activități”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay. 

SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România. În prezent, rețeaua SelfPay numără mai mult de 5.000 de Stații de Plată, cu peste 150 de servicii disponibile. Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour), centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de peste 36 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2020.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?