CEC Bank emite carduri Visa contactless, inclusiv de business

26 septembrie 2017

CEC Bank extinde gama de produse si servicii bancare dedicate clientilor persoane fizice prin lansarea cardurilor contactless sub licenta Visa: cardul de debit Visa Classic, cardul de debit Visa Classic pentru adolescenti si cardul de credit Visa Platinum. Totodata, banca anunta migrarea portofoliului de carduri Visa Business la tehnologia contactless.

„Cardul de debit Visa Classic pentru adolescenti este destinat persoanelor fizice minore (14-18 ani) si beneficiaza de costuri reduse cu 25% fata de cele standard practicate de banca. Cardul poate fi achizionat si impreuna cu Internet Banking sau Internet Banking si Mobile Banking, in cadrul unor pachete dedicate, la preturi de 3,90 lei/luna, respectiv 4,4 lei/luna in cazul ambelor servicii.”, potrivit comunicatului.

Banca mai precizeaza ca prin cardul de credit Visa Platinum se poate accesa o limita maxima de credit de 100.000 lei. Produsul vine cu un pachet complet de asigurari de calatorie in strainatate, asistenta de urgenta in strainatate, acces in saloanele Business Class din Aeroportul International Henri Coanda, acces in peste 800 de saloane Business din aeroporturi internationale etc.

„Prin lansarea cardurilor contactless sub sigla Visa, CEC Bank continua incurajarea noilor tehnologii si sustine astfel dezvoltarea tranzactiilor de plata electronice, oferind noi solutii de plata adresate unor segmente diferite de clienti”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte – Director General CEC Bank.

„Prin cardul de credit Visa Platinum, clientii CEC Bank pot accesa atat o limita de credit generoasa, cat si o serie de beneficii atasate cardului, servicii utile, dar si exclusiviste, in tara si strainatate, precum accesul la diverse servicii de Concierge – rezervari de bilete la evenimente, rezervari la restaurante, servicii de mutare si relocare inclusiv servicii de intretinere, reparatii si securitate a casei”, a declarat domnul Andrei Liviu Stamatian, Prim-Vicepresedinte CEC Bank.

„Parteneriatul cu CEC Bank reprezinta un pas firesc in directia dezvoltarii platilor electronice in Romania, in conditiile in care in ultimii ani s-au conturat doua tendinte clare: preferinta consumatorilor pentru platile rapide si sigure oferite de tehnologia contactless, precum si apetitul in crestere pentru cardurile premium.” a declarat Catalin Cretu, Director General Romania, Croatia, Malta si Slovenia in cadrul Visa.

Potrivit oficialului Visa, platile contactless cu carduri Visa au crescut de cinci ori in primul trimestru din acest an, fiind principalul motor al dezvoltarii platilor electronice, „aceste tranzactii fiind deja posibile la peste doua treimi din terminalele POS instalate la comerciantii din Romania”.

In acelasi timp, suma medie cheltuita pe carduri Visa premium este de opt ori mai mare comparativ cu suma medie cheltuita pe alte tipuri de carduri, iar patru din cinci tranzactii cu astfel de carduri sunt plati la comercianti, „un comportament pe care il incurajam si il rasplatim”, a mai declarat Cretu.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash