[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Categoria de produse pentru copii a insemnat intre 5 si 10% din cifra de afaceri a eMag pe 2015

24 martie 2016

Categoria de produse pentru copii este cea mai mare dintre sectiunile listate pe eMag, in interiorul acesteia fiind introduse aproximativ 65.000 de articole. Sectiunea de produse pentru copii este impartita in categoria de jocuri si jucarii (care include in jur de 25.000 de produse) si cea de produse de ingrijire (scutece, haine, mobilier, hrana, articole medicale).

„Produsele pentru copii formeaza cea mai mare sectiune a noastra, dar, totodata, este cea mai ampla astfel de sectiune din Romania”, a declarat Tudor Manea, general manager al eMag Romania.

Intreaga sectiune a inseamnat intre 5-10% din cifra de afaceri a eMag pe 2015, iar pentru acest an managementul isi doreste dublarea vanzarilor categoriei. Tudor Manea nu a precizat care a fost cifra de afaceri a eMag pe 2015, insa a declarat ca a fost o crestere semnificativa fata de 2014 cand retailerul a inregistrat un business de 280,5 milioane de euro.

Produsele care se vand cel mai bine in categoria pentru copii sunt jucariile (35% din vanzarile sectiunii) si scutecele (20-25% din vanzari).

In general, comanda medie pentru sectiune de produse pentru copii este de 200 de lei, iar categoria are, per total, 200.000 de clienti. La nivelul unei luni sunt in jur de 25-30.000 de clienti.

Sursa: wall-street.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?