[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Carpatica reduce cu 2 puncte procentuale rata dobanzii la cardul de credit destinat cumparaturilor pe Internet

16 mai 2012

Sibiu, 16 mai, 2012 – Banca Comerciala Carpatica ofera o reducere de 2 puncte procentuale la marja dobanzii standard a cardului de credit Mastercard wwShopPing, precum si comision 0 de administrare lunara a cardului pentru 3 luni. Oferta este valabila pentru toate cardurile emise in perioada 9 – 30 mai 2012. Dobanda promotionala devine astfel ROBOR la 6 luni + 13%.

“Cardul de credit wwShopPing are un nume sugestiv pentru destinatia sa, de cumparaturi pe internet. Promotia noastra incurajeaza clientii sa aleaga din ce in ce mai des magazinele online, mai ales ca acest card poate fi utilizat in conditii de maxima siguranta (are atasate elemente de siguranta, cum ar fi Safe on line, Purchase Protection, SMS alert)”, afirma Georgiana Coanda, Director Executiv Retea Retail, Banca Comerciala Carpatica.

„Comertul online este, de mai bine de trei ani, o vedeta pe piata din Romania, iar cifrele oficiale, ca si rezultatele campaniilor noastre, au aratat clar cresteri ale volumului si valorii tranzactiilor cu cardul pe internet”, spune Cosmin Vladimirescu, Country Manager pentru Romania si Moldova, MasterCard Europe. „Cardul wwShopPing are cateva puncte forte in materie de protectie si siguranta a cumparaturilor facute la comerciantii online si, in plus, o garantie de pret minim pe internet. Utilizatorul cardului este asigurat ca poate vizita magazinele virtuale rapid si cu folos, beneficiind de un sistem de protectie care creste siguranta platilor cu cardul. Aceasta facilitate pe card îi va face, cu siguranta, pe utilizatori sa aleaga magazinele online mai des”, continua Cosmin Vladimirescu.

Cardul a fost lansat in noiembrie 2011 si ofera o linie de credit de maxim 5.000 Euro precum si o perioada de gratie de pana la 55 zile care se aplica atat pentru platile efectuate prin intermediul cardului la comercianti, cat si pentru retragerile de numerar de la ATM/ POS.

In piata doar BRD si Libra Bank au mai pus in circulatie carduri destinate comertului electronic.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?