Carmen Sebe este noul CEO al platformei de crowdfunding SeedBlink

14 septembrie 2021

”SeedBlink, platformă de investiţii specializată în identificarea, verificarea, finanţarea şi scalarea startup-urilor europene de tehnologie, a numit-o de la 1 septembrie pe Carmen Sebe în funcţia de CEO, după ce de la 1 ianuarie 2020 aceasta s-a alăturat platformei ca partener. De asemenea, SeedBlink a recrutat doi manageri pentru funcţiile de director financiar şi director tehnic”, a anunţat compania.

Odată cu promovarea lui Carmen Sebe (foto), Andrei Dudoiu, co-fondatorul şi fostul CEO al companiei, devine managing partner şi preşedinte al Board of Directors, în timp ce Ionuţ Pătrăhău este, de asemenea, managing partner şi responsabil pentru Corporate Development. Radu Georgescu îşi continuă activitatea în calitate de Chairman of the Board of Advisors.

Organigrama este completată de doi manageri noi pentru funcţiile de director financiar şi director tehnic.

Astfel, Dorina Tudor, un manager cu 25 ani de experienţă în domeniul financiar, este de la 7 septembrie chief financial officer. Anterior SeedBlink a ocupat o pozitie similară in grupul de firme Clinicile Dr. Leahu, grupul Gecad şi Avangate.

La rândul său, Geoge Simion, un specialist cu 17 ani de experienţă în IT, a devenit din august noul chief technology officer al SeedBlink. Înainte a ocupat mai multe funcţii de management printre care Software Engineering Director pentru Verifone, 2CheckOut şi Coinzone.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?